Σούπερ ταλέντο «χτυπάει» ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Συνεχίζονται οι κινήσεις ενίσχυσης του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Σούπερ ταλέντο «χτυπάει» ο ΠΑΟΚ

Έναν από τους καλύτερους παίκτες της «φουρνιάς» του, τον Νικόλα Τζωρτζίνη, θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με γοργούς ρυθμούς κινείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου που θα παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο τη νέα σεζόν με στόχο των ανθρώπων του τμήματος την σταδιακή επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών.

Εκτός από τους έμπειρους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, ο ΠΑΟΚ για μία ακόμη χρονιά θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία ταλαντούχων παικτών στο ρόστερ του.

Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι και ο νεαρός διεθνής παίκτης του Φίλιππου Βέροιας, Νικόλας Τζωρτζίνης, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας της Ημαθίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που διεξάγεται στην Αθήνα από τις 22 έως τις 25 Ιουλίου.

Ο Τζωρτζίνης (1,94 ύψος) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του, ενώ στα 18 του χρόνια μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως ίντερ.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος εξετάζει τις περιπτώσεις και άλλων Ελλήνων νεαρών παικτών, όπως των Τριανταφυλλίδη και Μπαλτατζή που ανήκουν επίσης στον Φίλιππο Βέροιας.

Διαβάστε ακόμη...