Στο προσκήνιο οι αποχωρήσεις

Από inpaok.com: Λίγες είναι οι κενές θέσεις που απέμειναν ώστε να κλείσει και τυπικά το ρόστερ του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ.
Πηγή: inpaok.com
Στο προσκήνιο οι αποχωρήσεις

Ο Δικέφαλος, έχει αποσπάσει αρκετές υπογραφές παικτών, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινωθεί, θα πρέπει να θεωρούνται αθλητές του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, εκτός από του Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος είχε κλείσει εδώ και καιρό στην Ελβετία, παρελθόν από τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει ο Γιώργος Στεφάνου, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την περίπτωσή του. Παράλληλα, αμφίβολο είναι το μέλλον του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, μιας και με την επικείμενη απόκτηση του Μενέλαου Κοκκινάκη, ο χρόνος συμμετοχής του θα περιοριστεί αρκετά.

Νικήτας Εφραιμίδης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης και Τάσος Γάτσης δεν είχαν έως τώρα επαφή με την διοίκηση του Δικεφάλου, με τους δύο πρώτους να φαίνεται πως δεν θα συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ, ενώ με τον τρίτο θα υπάρξει κουβέντα ανανέωσης. Συζητήσεις γίνονται και με τον Σωτηρίου, ώστε να παραμείνει στο ρόστερ, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει και η παραμονή ή όχι του Κώστα Καπετανίδη, ως 4ος ακραίος, μιας και ο νεαρός αθλητής έχει συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους».

Στα «θέλω» των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι και η παραμονή του Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος δούλεψε και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά μετά τον τραυματισμό του, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος από τη νέα χρονιά. Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Μπούτο, θα είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον Ντεν Ντρις στην διαγώνιο, ενώ διπλός θα είναι ο ρόλος του Θάνου Τερζή, ο οποίος αναμένεται να λάβει και ένα πόστο στο τμήμα.

Διαβάστε ακόμη...