Επιστροφές σαν μεταγραφές

Aπό paok24.com: Ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί μία αποτυχημένη σεζόν και να πάρει σωστές και αν χρειαστεί γενναίες αποφάσεις για να επιστρέψει στους τίτλους και τις επιτυχίες.
Πηγή: paok24.com
Επιστροφές σαν μεταγραφές

Πέρα από τα λάθη που έγιναν ένα βασικό πρόβλημα για τον Δικέφαλο τη φετινή χρονιά είναι το γεγονός ότι κλήθηκε να διαχειριστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ο βασικός και αναντικατάστατος Κρέσπο, ο οποίος βοηθούσε στη δημιουργία από πίσω, συμπληρώνοντας σε χαρακτηριστικά τον Βαρέλα με την ταχύτητα του, λείπει εδώ και μήνες και ενόψει της νέας σεζόν επιτέλους επιστρέφει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Λέο Ζαμπά, ο οποίος μπορεί να είχε και πέρυσι αυξομειώσεις στην απόδοση του, αλλά είχε βοηθήσει σημαντικά την ομάδα με τα αγωνιστικά του χαρίσματα στα εξτρέμ. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρήθηκε για μήνες και πλέον είναι στη φάση της επιστροφής.

Ο ΠΑΟΚ θα υπολογίζει ξανά και σε άλλους ποδοσφαιριστές που στερήθηκε τον τελευταίο καιρό.

Ο Δημήτρης Πέλκας δουλεύει για την αγωνιστική του επιστροφή στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ενώ μακριά από προβλήματα, ξανά διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος πρέπει να υπογράψει και το επόμενο του συμβόλαιο για να παραμείνει στο σύλλογο.

Ο Δικέφαλος θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο με αρκετές επιστροφές, οι οποίες μοιάζουν με μεταγραφές για την ομάδα, αφού θα μπορούν οι ασπρόμαυροι να εκμεταλλευτούν τη δυναμική όλου του ρόστερ τους.

Διαβάστε ακόμη...