Το ερωτηματικό στην άμυνα και οι επιλογές του Φερέιρα για την ενδεκάδα

Από thessports.gr : Ο ΠΑΟΚ θέλει απλά μια ισοπαλία απέναντι στην ελλιπέστατο Άρη για να πάρει και μαθηματικά την 2η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ.
Πηγή: thessports.gr
Το ερωτηματικό στην άμυνα και οι επιλογές του Φερέιρα για την ενδεκάδα

Ο Αμπέλ Φερέιρα σε ότι αφορά την ενδεκάδα δεν φαίνεται να έχει πρόθεση για αλλαγές τόσο σε σχηματισμό όσο και σε πρόσωπα, αφού έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ερωτηματικό δημιουργείται στην άμυνα, αφού πλεον οι τρεις διαθέσιμοι αμυντικοί είναι οι Βαρέλα, Μιχάι και Μιχαηλίδης, από την στιγμή που ο Ίνγκασον έμεινε εκτός αποστολής. Αν τελικά μείνει στο σχήμα 3-4-3 τότε η τριάδα των στόπερ είναι… δεδομένη, ενώ δίλημμα υπάρχει για τον τερματοφύλακα αφού ο Πασχαλάκης δεν προπονήθηκε κανονικά τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή.

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Ροντρίγκο θα είναι στα δεξιά, ο Γιαννούλης στα αριστερά με τους Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο στον άξονα. Άκπομ και Σφιντέρσκι διεκδικούν μια θέση στην κορυφή της επίθεσης με τους Μπίσεσβαρ – Τζόλη να είναι φαβορί για να παίξουν πίσω από τον σέντερ φορ.

Διαβάστε ακόμη...