Ώρα… Champions League!

Από inpaok.com: «Αυλαία» ρίχνει σήμερα, Κυριακή (19/7) μια μακρά και δύσκολη σεζόν, που λόγω της  διακοπής του κορονοϊού, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη (20:00, PAOK TV), θέλοντας έστω τον έναν βαθμό για να κλειδώσει την δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Ώρα… Champions League!

Ο Δικέφαλος προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα στην Αθήνα (τέσσερις βαθμοί σε «Καραιϊσκάκη και ΟΑΚΑ) και σε συνδυασμό με την επιστροφή των επτά βαθμών από το CAS έχει αποκτήσει το ξεκάθαρο προβάδισμα για την δεύτερη θέση.

Στα αγωνιστικά, ο Αμπέλ Φερέιρα έχει να διαχειριστεί και ένα νέο πρόβλημα, με τον Ίνγκι  Ίνγκασον να μένει εκτός της τελευταίας αναμέτρησης, μιας και το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, αγωνιζόμενος μόνο για ένα ημίχρονο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ιατρικό δελτίο επίσης περιλαμβάνει τα ονόματα των Γιόσιπ Μίσιτς, Ντούγκλας Αουγκούστο, Δημήτρη Πέλκα και Λάζαρο Λάμπρου, ενώ εκτός τέθηκαν και οι ανέτοιμοι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά.

Στον αντίποδα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που εξέδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο νεαρός «μπομπέρ» της Κ17 και της Κ19 του Δικεφάλου, Γιώργος Κούτσιας. Ο 16χρονος μάλιστα αν πάρει έστω και ένα λεπτό συμμετοχής θα καταφέρει να  γράψει ιστορία, όντας ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι, στην ιστορία των «ασπρόμαυρων».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρα, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη, Κούτσια.

Από την άλλη ο Άρης έρχεται στην Τούμπα έχοντας να διαχειριστεί τα δικά του μεγάλα προβλήματα, αφού στα μισά και πλέον Play Off αγωνίζεται με ελάχιστους ποδοσφαιριστές, ενώ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ένινγκ θα έχει ακόμα λιγότερες επιλογές, αφού το πιθανότερο είναι να έχει αποστολή μόλις δεκατριών ποδοσφαιριστών.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παντρεύτηκε χθες (18/7 ) και θα χάσει τον αγώνα, ενώ  το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τον Μίχα Κόρχουτ που έχει ενοχλήσεις.

Έτσι την αποστολή θα απαρτίζουν οι: 

Κουέστα, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μπακούτσης, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Γκάμα, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος, Τσαγκαλίδης και Έμαν

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα του PAOK TV, για πρώτη φορά εντελώς δωρεάν, μετά από απόφαση της οικογένειας Σαββίδη που θέλει να πει έτσι το δικό της «ευχαριστώ» στον κόσμο που στήριξε καθ’ όλη την  διάρκεια της σεζόν αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα.

Διαβάστε ακόμη...