Σαλβαδόρ : “Πολύ δύσκολη χρονιά μετά την αποχώρηση Φερέιρα”

Ο Αντόνιο Σαλβαδόρ σήμερα παρουσίασε τα έργα της δεύτερης φάσης για την “αθλητική πόλη” της Μπράγκα όπου μέσα σε αυτό τον χώρο θα δημιουργηθεί γήπεδο για την δεύτερη ομάδα της Μπράγκα, κολυμβητήριο και θα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 700 αθλητές.
Πηγή: thessports.gr
Σαλβαδόρ : “Πολύ δύσκολη χρονιά μετά την αποχώρηση Φερέιρα”

Δίπλα στο γήπεδο της Μπράγκα θα ολοκληρωθεί οι Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα και παράλληλα θα δημιουργηθεί κτήριο πολλαπλών χρήσεων, ξενοδοχείο, γραφεία, χώροι αναψυχής, γυμναστήριο που σύμφωνα με τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας θα κοστίσει συνολικά το έργο πάνω από 33.000.000 ευρώ.

“Είναι ένα έργο που θα κάνει τους φιλάθλους μας περήφανους και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη και τη χώρα”, είπε αρχικά ο Σαλβαδόρ, ενώ όταν ρωτήθηκε για την πορεία της ομάδας απάντησε χαρακτηριστικά : “Μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και την 3η θέση του πρωταθλήματος. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς στην οποία είχαμε συνολικά πέντε προπονητές, χωρίς να μπορέσουμε να αποφύγουμε τόσο την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα, όσο και του Ρούμπεν Αμορίμ”.

Διαβάστε ακόμη...