Παραιτήθηκαν Σαραϊδάρης - Παπασούλης για το φιάσκο των δελτίων

Από sdna.gr: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον ΠΑΟΚ μετά το φιάσκο του ΟΑΚΑ με τα δελτία, με τη διοίκηση του Δικεφάλου να έχει στα χέρια της τις πρώτες παραιτήσεις από Σαραϊδάρη και Παπασούλη, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA!
Πηγή: sdna.gr
Παραιτήθηκαν Σαραϊδάρης - Παπασούλης για το φιάσκο των δελτίων

Στον απόηχο του ΟΑΚΑ, η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά το φιάσκο με τα μη θεωρημένα δελτία. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ζητώντας να ξεκινήσουν όλες οι ενέργειες για να αποδοθούν ευθύνες για το «καυτό» ζήτημα που προέκυψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι εξελίξεις δρομολογούνται άμεσα με τις δύο πρώτες παραιτήσεις. Ο γιατρός του Δικεφάλου, Ευθύμης Παπασούλης, υπέβαλλε την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη με τις κάρτες υγείας δώδεκα ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

Παραίτηση υπέβαλλε και ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ως διοικητικός υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος.

Είναι σαφές πως η υπόθεση έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να κλείσει εύκολα για τους Θεσσαλονικείς που θα προβούν και σε άλλες κινήσεις δεδομένου του κλίματος που επικρατεί...

Διαβάστε ακόμη...