Ποιος μιλάει για… μπούλινγκ!

Από inpaok.com : O Ολυμπιακός και οι μηχανισμοί… προπαγάνδας του προσπαθούν με κάθε διαθέσιμο τρόπο να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας από την απόφαση- «ράπισμα» του CAS που εκθέτει ανεπανόρθωτα την Επιτροπή του, δικού τους, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και το γεγονός ότι η εισήγηση- σκάνδαλο κρίθηκε ως «δεσμευτική» από δύο δικαστήρια.
Πηγή: inpaok.com
Ποιος μιλάει για… μπούλινγκ!

Έτσι το νέο αφήγημα του θέλει τον ΠΑΟΚ να ασκεί… μπούλινγκ στα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, κάτι βέβαια που υπάρχει μόνο στα νοσηρά μυαλά των εμπνευστών του, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην μιλάει κανείς για την «ταμπακιέρα», δηλαδή την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης.

Την ίδια ώρα που η «ερυθρόλευκη» πλευρά μιλά για δήθεν εκφοβισμούς, είναι αυτή που ασκεί μπούλινγκ στον μοναδικό δικαστικό από τους τρεις της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που τόλμησε να ψηφίσει αρνητικά στον διασυρμό της αθλητικής δικαιοσύνης.

Φιλικά ΜΜΕ και… πρόεδροι ομάδων έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα και τον τόπο κατοικίας του δικαστή Βόκα, σε μια ακραία πράξη στοχοποίησης και «δολοφονία χαρακτήρα», όπως άλλωστε γίνεται με οποιονδήποτε δικαστή ή μη, δεν κάνει το κέφι στην ομάδα του Πειραιά.

Το ίδιο συμβαίνει και με την εισηγήτρια του υποβιβασμού του Ολυμπιακού, κ. Παναγιώτα Σπανού, για την υπόθεση της «συμμορίας» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη...