Τα δεδομένα για Κοκκινάκη και το ενδιαφέρον σε Παπαλεξίου

Απο inpaok.com: Κλείνει σύντομα το βολεϊκό ρόστερ του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
Τα δεδομένα για Κοκκινάκη και το ενδιαφέρον σε Παπαλεξίου

Λίγα είναι τα κενά που απέμειναν ώστε να κλείσει από νωρίς το ρόστερ του το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ένα από αυτά, είναι στη θέση του λίμπερο, με τον Δικέφαλο να θέλει να κάνει το «μπαμ» και να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον παίκτη του Ολυμπιακού, Μενέλαο Κοκκινάκη. Στην εν λόγω μετακίνηση όμως, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, με τον παίκτη πάραυτα να δείχνει θετικός σε μία μετακόμισή του στο «Παλατάκι».

Ο 27χρονος αθλητής, έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», τα δεδομένα όμως αναμένεται να αλλάξουν αρκετά. Οι Πειραιώτες, αναμένεται να ρίξουν κατά πολύ το μπάτζετ τους, έχοντας ξεκινήσει να προσφέρουν... μειώσεις στους Έλληνες αθλητές ώστε να παραμείνουν.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Κοκκινάκης, στον οποίο έγινε πρόταση για περικοπή της τάξεως των 40%. Αυτή η εξέλιξη, ευνοεί αρκετά τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι έχουν προσφέρει μία καλύτερη από οικονομικής άποψης πρόταση, που βάζει σε... δέλεαρ τον Κοκκινάκη.

Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον νεαρό κεντρικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Παπαλεξίου, ο οποίος προορίζεται για τέταρτος κεντρικός αντί του Χαραλαμπίδη.

Την ίδια στιγμή, ο Δικέφαλος βρίσκεται σε δίαυλο επικοινωνίας με τον Ρανγκέλ, ο οποίος περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με την κατάσταση του Παναθηναϊκού, και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη...