Η μεταγραφή του Στάθη Τριανταφυλλίδη στον ΠΑΟΚ (1980)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 15/7/1980, ο Στάθης Τριανταφυλλίδης γινόταν παίκτης του ΠΑΟΚ, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Η μεταγραφή του Στάθη Τριανταφυλλίδη στον ΠΑΟΚ (1980)

Έτσι ολοκληρώθηκε ένα μίνι σίριαλ που κράτησε περίπου μια εβδομάδα. Σαν σήμερα λοιπόν στις 15/7/1980 πήγε στην Καβάλα ο τότε έφορος του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Καβάλας, τακτοποίησαν τις τελευταίες εκκρεμότητες.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο πολλά υποσχόμενος, Στάθης Τριανταφυλλίδης, υπέγραψε το καινούριο του συμβόλαιο και αναχώρησε για τη μονάδα του, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Προσπάθεια για να «αρπάξει» τον παίκτη είχε κάνει λίγες μέρες νωρίτερα ο Ηρακλής, χωρίς οι άνθρωποί του να τα καταφέρουν!

Και λίγα λόγια για τον Στάθη Τριανταφυλλίδη...

Γεννήθηκε στις 18/3/1958 και αγωνιζόταν σαν μεσοεπιθετικός. Φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας την τριετία 1977-1980 και στη συνέχεια μετακόμισε στην Τούμπα.

Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ανήκε μέχρι το 1983 και την επόμενη σεζόν βρέθηκε να αγωνίζεται στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να διακόψει την καριέρα του τη σεζόν 1984-1985, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 55 ματς και σκόραρε 9 φορές. Ήταν ένας ντελικάτος παίκτης, καλός τεχνίτης, αλλά σίγουρα δεν πρόσφερε στον ΠΑΟΚ αυτό που περίμεναν όσοι ενεπλάκησαν στη μεταγραφή του στη ομάδα...

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1981-1982, με τον Τριανταφυλλίδη να βρίσκεται στην κάτω σειρά, πρώτος από τα δεξιά.

Διαβάστε ακόμη...