Στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Ρανγκέλ!

Aπό inpaok.com: Tον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς συνεχίζουν στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Δεληκώστα να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ.
Πηγή: inpaok.com
Στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Ρανγκέλ!

Ο Δικέφαλος, θα κρατήσει έναν κορμό από την περσινή σεζόν, ενώ στην ομάδα θα προστεθούν ποιοτικοί παίκτες που πρόκειται να κάνουν την διαφορά. Οι «ασπρόμαυροι», έχουν κλείσει ήδη τους Τέλες και Μπατατζίμ σε πάσα και άκρα, ενώ στα τελειώματα είναι και η υπόθεση του Ραφαήλ Κουμεντάκη, ο οποίος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον Μενέλαο Κοκκινάκη, ο οποίος μετά την μείωση του μπάτζετ από τον Ολυμπιακό θα μείνει λογικά ελεύθερος, ενώ βέβαιη είναι η παραμονή του Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις στα «ασπρόμαυρα».

Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζονται κατά πάσα πιθανότητα και του χρόνου οι Τακουρίδης, Γάτσης και Σωτηρίου, ενώ η σκέψη των ιθυνόντων είναι να γυρίσει και ο Καπετανίδης, ώστε να είναι ο τέταρτος ακραίος. Συζητήσεις γίνονται και με τον Κομητούδη, ο οποίος είναι πασαδόρος και πρόκειται για μία επένδυση για το μέλλον, με τον Τερζή να αναλαμβάνει διπλό ρόλο στην ομάδα.

Τέλος, στη λίστα του κυπελλούχου είναι και ο Ρανγκέλ, ο οποίος αναμένεται να απογειώσει τον ΠΑΟΚ στο φιλέ, αν εν τέλει αποκτηθεί, με την περίπτωσή του όμως να έχει κάποιες δυσκολίες, καθώς προτεραιότητά του είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τη νέα χρονιά θα ρίξει τα συμβόλαιά του.

Αν ο Δικέφαλος αποκτήσει τον Κοκκινάκη, θα πάρει πακέτο μαζί του και τον νεαρό Τζιάβρα, ο οποίος είναι από την Πολίχνη, ενώ θα αποχωρήσει ο Κωνσταντινίδης. Λιγότερες πιθανότητες παραμονής απ'όλους έχουν οι Στεφάνου και Χαραλαμπίδης, που θα αποτελέσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παρελθόν από την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...