Μιχάι όπως… Ίβιτς

Από inpaok.com:Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 0-1 στο «Καραϊσκάκης» και κράτησε την διαφορά των τριών βαθμών από την ΑΕΚ στη μάχη της δεύτερης θέσης (71-68) η οποία οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Μιχάι όπως… Ίβιτς

Στο γκολ που πέτυχε ο Μιχάι στο 90ο λεπτό του χθεσινού (12/7) ντέρμπι υπήρξαν αρκετές ομοιότητες με το γκολ που είχε πετύχει ο Βλάνταν Ίβιτς πριν 10 χρόνια στο ίδιο γήπεδο και συγκεκριμένα στις 12 Μαΐου του 2010.

Συγκεκριμένα, ο Αλβανός αμυντικός σκόραρε στην ίδια πλευρά με αυτή που είχε βάλει το γκολ ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και πάλι με πλαγιοκόπηση, με την διαφορά όμως να είναι πως τότε ο ΠΑΟΚ είχε επιτεθεί από τα αριστερά, ενώ χθες από τα δεξιά.

Μια ακόμη ομοιότητα είναι πως και τότε, ο Δικέφαλος μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, αντιμετώπισε την ΑΕΚ και τον Άρη, όπως και τώρα όμως τότε υποδέχθηκε την «ένωση» στην Τούμπα και τελευταία αγωνιστική πήγε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μένει να φανεί λοιπόν αν τα play-off που διανύουμε θα έχουν την ίδια κατάληξη με τα play-off προ δεκαετίας, όπου ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Θυμηθείτε παρακάτω εκείνο το παιχνίδι, αλλά και το χθεσινό, με τα καλύτερα στιγμιότυπα των δύο αγώνων:

Διαβάστε ακόμη...