Τριπλή παράβαση στο «γκολ» του ΟΣΦΠ!

Aπό inpaok.com: Έκθετοι για ακόμα μια φορά οι «ερυθρόλευκοι».
Πηγή: inpaok.com
Τριπλή παράβαση στο «γκολ» του ΟΣΦΠ!

Ο Ολυμπιακός έχει επιδοθεί από χθες (12/7) το βράδυ σε ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ... κλάψας, αφού έχει βάλει στο στόχαστρο τον διαιτητή Μανούχο, προκειμένου να δικαιολογήσει την απώλεια του αήττητου και να ταΐσει σανό στους οπαδούς του.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν στις καθυστερήσεις για το, ορθώς, ακυρωμένο γκολ του Χασάν, όπου ο βοηθός Καρατζίκας σήκωσε το σημαιάκι του υποδεικνύοντας σωστά το οφσάιντ.

Πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα είχαν προηγηθεί βέβαια ένα οφσάιντ και δύο επιθετικά φάουλ, με τον Μανούχο να αφήνει την φάση να εξελιχθεί για να εξεταστεί και από το VAR. Υπενθυμίζεται πως στην αρχή της φάσης ο Σισέ κάνει φάουλ στον Πασχαλάκη, ενώ ο Χασάν γκρεμίζει τον Μιχαηλίδη για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, την ώρα που καλύπτεται μόλις από έναν ποδοσφαιριστή.

Ο Μανούχος άφησε τη φάση να εξελιχθεί, για την -ελάχιστη- πιθανότητα να μην έχει υπάρξει παράβαση κι ακολούθως εφόσον χρειαζόταν να επέμβει το VAR, όπως εξηγούσε και στον παρατηρητή διαιτησίας, κ.Γκαϊτατζή. Αυτό άλλωστε είναι που ορίζει και το πρωτόκολλο σε τέτοιες φάσεις, ιδίως σε τόσο κρίσιμο χρονικό σημείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δραμινός παρατηρητής έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη διαιτητική ομάδα κι αναμένεται άπαντες να έχουν υψηλή βαθμολογία. Φυσικά δεν υπήρξε και κανένα πέναλτι στη βουτιά του Χασάν μπροστά στον Βαρέλα, επίσης στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε ακόμη...