Παραμένει «ασπρόμαυρος» ο Παπάκος

Από paok24.com: Στην πρώτη της κίνηση για την επόμενη σεζόν προχώρησε η ομάδα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον Γιάννη Παπάκο.
Πηγή: paok24.com
Παραμένει «ασπρόμαυρος» ο Παπάκος


"Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Παπάκο, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 25χρονος φουνταριστός φόρεσε το ασπρόμαυρο σκουφάκι την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με την ερχόμενη να είναι η δεύτερη χρονιά του στην Θεσσαλονίκη" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Γιάννης Παπάκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Εϊμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα στον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι μας είναι βήμα βήμα να κοιτάξουμε για το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία. Θέλω ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τους Υπεύθυνους, αδερφούς Νικολαΐδη, για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό καθώς πέφτουν τέσσερις ομάδες. Στον ΠΑΟΚ, από τότε που έχουν αναλάβει οι αδερφοί Νικολαΐδη τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Εύχομαι όλος ο Σύλλογος να έχει υγεία και μέσα από την σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας». αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...