Η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ στον ΠΑΟΚ (2013)

Aπό aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 7/7/2013, ο Λούκας Πέρεθ, ενσωματωνόταν με την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Leoben της Αυστρίας ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ στον ΠΑΟΚ (2013)

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, έχοντας ανακοινωθεί από την ΠΑΟΚ μια μέρα νωρίτερα (6/7), πήγε στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμαζόταν η αποστολή του Δικεφάλου και είχε μια πρώτη γνωριμία με τον Στέφενς και τους συμπαίκτες του.

Θυμηθείτε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ (6/7):

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με την Καρπάτι Λβιβ για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στην Αυστρία για να υπογράψει το τριετές του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας".

Μάλιστα το πρωινό της 7ης Ιουλίου, αναστάτωση προκλήθηκε με αφορμή δημοσίευμα που ερχόταν από την Ουκρανία και έκανε λόγο για δανεισμό και όχι πώληση του Λούκας στον ΠΑΟΚ.

Τις ώρες που ακολούθησαν διευκρινίστηκαν κάποια πράματα και λύθηκαν απορίες.

Η Καρπάτι λοιπόν έδωσε τον Λούκας στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο και στη συνέχεια μπήκε σε ισχύ το συμβόλαιο του παίκτη με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον πρόσθεσε στο ρόστερ του με κανονικό συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Έτσι είχε το θέμα και όπως έγινε γνωστό ο Δικέφαλος πλήρωσε στους Ουκρανούς το ποσό των 700.000€.

Η Καρπάτι διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30%, νούμερο που ασφαλώς ήταν μεγάλο και τα χρόνια που ακολούθησαν της απέφεραν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στα ταμεία της.

Διαβάστε ακόμη...