Εννιά ώρες και συνεχίζουν στην Ελβετία…

Από paok24.com: Τώρα δεν τολμάνε να κάνουν διαρροές για να επηρεάσουν τον οποιονδήποτε
Πηγή: paok24.com
Εννιά ώρες και συνεχίζουν στην Ελβετία…


Όπως αναμένονταν η ακροαματική διαδικασία στο CAS ήταν και... είναι πολύωρη.

Από τις 09:30 ώρα Ελλάδας ξεκίνησε η εκδίκαση όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τις προσφυγές ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και μέχρι τις 18:30 δεν είχαν τελειώσει.

Όπως από νωρίς είχε σημειώσει το PAOK24, γύρω από το βασικό ζήτημα έχουν προκύψει πολλά άλλα μικρά και μεγάλα, τα οποία συζητούνται κατά σειρά και με πρόγραμμα.

Πόσο μεγάλο βάρος δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην υπόθεση φαίνεται και από όλους όσους την εκπροσωπούν. Εκεί στη Λωζάνη, αλλά και μέσα από τηλεδιάσκεψη.

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ εκπροσωπείται από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη που είναι στην Ελβετία από την Πέμπτη. Μαζί και ο Ελβετός δικηγόρος Ζόρζε Ibarrola με τη συνεργάτιδα του γραφείου του, έναν ακόμη βοηθό του, αλλά παρών γι' ακόμη μία φορά είναι ο καθηγητής εμπορικού δικαίου Θόδωρος Κατσάς, όπως και ο καθηγητής του Αριστοτελείου σε εμπορικό και οικονομικό δίκαιο, Νικόλαος Τέλλης!

Επιπροσθέτως υπάρχουν και οι expert που εισηγούνται για την μία ή την άλλη πλευρά. Από πλευράς ΠΑΟΚ θα θα συμμετάσχουν με τηλεδιάσκεψη τρεις experts. Ο κ. Λαγαρίας – αθλητικό δίκαιο, η κ. Πρεβεδούρου – διοικητικό και ο κ. Ρόκας – εμπορικό δίκαιο.

Μάρτυρες από πλευράς ΠΑΟΚ είναι ο Κυριάκος Κυριάκος ως μέλος της Διοίκησης και οι κ.κ Ιωάννου (διευθυντής Belterra) και Τζώρτζης ως γενικός διευθυντής της Vialand.

Όπως όλοι πάντως διαπίστωσαν ακόμη και οι... επιστήμονες των διαρροών που στόχο έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να πιέσουν όποιον μπορούν να πιέσουν, αποφεύγουν σήμερα να αναφέρουν το οτιδήποτε.

Στην πορεία είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει ρεπορτάζ για τις θέσεις όλων των πλευρών, αλλά σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε πρόβλεψη για την απόφαση.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...