Ο ΠΑΟΚ και το κεφάλαιο Γκαρσία

Από paok24.com:Το παρόν και το μέλλον του στον ΠΑΟΚΗ τεράστια επιτυχία των ακαδημιών του ΠΑΟΚ είναι ότι πέρα από παίκτες «παράγουν» και στελέχη, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, φυσικά και προπονητές.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ και το κεφάλαιο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν σπουδαίος ως ποδοσφαιριστής, ήταν έτσι και αλλιώς ένα τεράστιο κεφάλαιο για το club, παρέμεινε εδώ και τώρα

είναι –κατά γενική ομολογία- ένας πολύ καλός προπονητής. Ένας νικητής, που δουλεύει άψογα στην τακτική και εμπνέει τους παίκτες του στο 100% κάτι απαραίτητο για κάθε ομόλογό του.

Προχθές στο radioprimo.gr όλα αυτά επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος: «Είναι τεράστιο κεφάλαιο για τον σύλλογο. Η επέκταση του συμβολαίου του κυρίου Γκαρσία ήταν κάτι τυπικό. Έχει κλείσει και συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο κύριος Γκαρσία. Το τυπικό κομμάτι για το δίπλωμα του σταμάτησε λόγω κορωνοϊου, θα συνεχιστει σε λίγο καιρό.

Κάθε χρόνο είναι πολύ καλύτερος ως προπονητής, στην επιμόρφωση του σε όσα ζητάει και στον τρόπο που ζητάει πράγματα από τα παιδιά. Από εκεί και πέρα είναι πάρα πολύ δεμένος και με τους συνεργάτες του, κάτι που επίσης αποτελεί μυστικό επιτυχίας».

Όλα αυτά φανερώνουν και τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ουρουγουανό.

Ο ΠΑΟΚ εκτιμάει απίστευτα τις επιτυχίες του και την προπονητική του εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ τον στηρίζει και περιμένει την στιγμή που θα τελειώσει το θέμα του UEFA pro έτσι ώστε στην πορεία να δουν διαφορετικά και το μέλλον του στο club. Κανείς δεν θα ήθελε τον Γκαρσία στον πάγκο, καθιστό να δηλώνεται με άλλη ιδιότητα και να μην κοουτσάρει την ομάδα. (Αυτό το θέμα θα τελειώσει και τυπικά μέσα στους επόμενους μήνες).

Ο ίδιος ο Ουρουγουανός έχει υπομονή, απολαμβάνει τις επιτυχίες που φέρνει η δουλειά του με τους νεαρούς παίκτες με τους οποίους δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει.

Διαβάστε ακόμη...