Προτεραιότητα ο ελληνικός «κορμός»

Από paok24.com: Κώστας Μέξας και Μιχάλης Γιαννακίδης, έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, όσον αφορά τη δημιουργία του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, καθώς για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ο ΠΑΟΚ δεν έχει έστω και ένα μικρό «κορμό» Ελλήνων παικτών.
Πηγή: paok24.com
Προτεραιότητα ο ελληνικός «κορμός»


Τη δεδομένη χρονική στιγμή, συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά, έχει μόνο ο Καρράς και ο νεαρός Ιατρίδης, οπότε οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για τη στελέχωση του ρόστερ, είναι πολλές και σημαντικές.

Σε πρώτη φάση, αυτό που βρίσκεται στο μυαλό του Κώστα Μέξα, είναι η δημιουργία ενός στιβαρού ελληνικού «κορμού», πάντα σε συνάρτηση με τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ, αλλά και τα δικά του «θέλω» για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της ομάδας.

Η «αγορά» έχει επιλογές, είναι η αλήθεια, ωστόσο κάποιες από αυτές, πιο έμπειρων παικτών, ίσως και να θέλουν περισσότερο χρόνο, προκειμένου να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να βρει σημείο επαφής μαζί τους στο οικονομικό.

Το συμβόλαιο του Βαγγέλη Μαργαρίτη έχει ολοκληρωθεί και είναι πιθανό να γίνει μια νέα επαφή, με διαφορετικά δεδομένα από αυτά που ίσχυαν μέχρι πέρσι, προκειμένου ο αρχηγός να μείνει άλλο ένα χρόνο και να κλείσει την καριέρα του (εφόσον το θέλει) στον ΠΑΟΚ.

Επίσης, στον ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή και πάντα με γνώμονα το πως θα εξελιχθούν οι διάφορες επαφές για τη δημιουργία ελληνικού «κορμού», δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, οι ξένοι της νέας σεζόν, να είναι λιγότεροι από έξι.

Τέλος, επαφές αναμένεται να γίνουν και για τη διευθέτηση των θεμάτων που βρίσκονται στο ΒΑΤ της FIBA, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο θέμα για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν...

Διαβάστε ακόμη...