Αύριο η εκδίκαση στο CAS!

Από sfina.gr: Η μεγάλη μέρα έφτασε για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, είναι η αυριανή, Δευτέρα 6 Ιουλίου, όταν και γίνεται επιτέλους μια πραγματική δίκη για το θέμα της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, όπως κατήγγειλε ο Ολυμπιακός και μετά την εισήγηση της ΕΕΑ, ακολούθησαν η αθλητική δικαστίνα και η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, που κράτησαν την ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και 12 συνολικά από την Ξάνθη!
Πηγή: sfina.gr
Αύριο η εκδίκαση στο CAS!

Ο ΠΑΟΚ, με Ελβετούς δικηγόρους και πλήρη φάκελο μπαίνει αύριο στη μάχη της δικαίωσής του και επειδή είναι πλέον βέβαιο ότι ο φάκελος έχει όλα τα δικαιολογητικά, που αποδεικνύουν ότι δεν έχουν καμία σχέση ιδιοκτησιακά ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το CAS, που δικάζει κανονικά και δεν δέχεται άλλες εισηγήσεις, θα δικαιώσει τον Δικέφαλο του Βορρά και θα του επιστρέψει τους 7 βαθμούς που του αφαίρεσαν ετσιθελικά και παράνομα, ο Αρκούδας και η Μαρούπα!

Τα χαρτιά του ΠΑΟΚ δείχνουν ότι ο Καλπαζίδης που αγόρασε το ξενοδοχείο των Πηγαδίων και είναι ανεψιός του Ιβάν Σαββίδη, δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς των μελών του Δ.Σ. της Vialand (Πανόπουλος, Συγγελίδης) για τις αλλαγές, πριν την εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Επίσης, κανένας από τον ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη και όλα αυτά τα στοιχεία είναι στα χέρια του Ελβετού δικηγόρου και από αύριο θα τεθούν υπόψιν του CAS, που δικάζει από το "μηδέν". Από το πρώτο χαρτί δηλαδή που θα πάρει στα χέρια του!

Γι αυτό και όλοι πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί, αφού εκεί δεν μπορούν να παρέμβουν ούτε Κυβερνητικοί, ούτε "παράγκες" ποδοσφαίρου...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...