«Μας λείπουν πέντε παίκτες αλλά θα παλέψουμε»

Από sdna.gr: Για τον σημερινό 3ο ημιτελικό της σειράς κόντρα στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, που στάθηκε στις απουσίες που έχει ο Δικέφαλος.
Πηγή: sdna.gr
«Μας λείπουν πέντε παίκτες αλλά θα παλέψουμε»

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον αποψινό (19:00) 3ο ημιτελικό της Volley League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο τεχνικός του Δικεφάλου έκανε το δικό σχόλιο για τον αγώνα, σημειώνοντας: «Από ότι φαίνεται ο Σωτήρης Σωτηρίου θα είναι εκτός αγώνα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε όλη μέρα σήμερα να κάνει εξέταση αλλά για αυτό θα αναφερθώ για αυτό μετά το τέλος των αγώνων.

Οι επιλογές που έχουμε για να καλύψουμε τη θέση του είναι ο Κωνσταντίδης σαν ακραίος που μας δίνει υποδοχή και άμυνα ή ο Αρμενάκης που μας δίνει δύναμη στο φιλέ.

Μας λείπουν πέντε παίκτες, οι δυσκολίες είναι ακρετές αλλά όπως είδαμε και στον πρώτο αγώνα πήραμε τη νίκη χάρις στην συγκέντρωση και την πειθαρχία των παικτών σε τακτικά κομμάτια και ειδικά στο μπλοκ άμυνα. Θα το παλέψουμε στα όρια μας για να πάρουμε την πρόκριση για τους τελικούς».

Διαβάστε ακόμη...