Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός χθες στο Ηράκλειο. Για την ακρίβεια, κάκιστος! Αυτό δεν νομιμοποιεί κανέναν Κουμπαράκη όμως να μην αποδίδει δικαιοσύνη, ως οφείλει!
Πηγή: paok24.com
Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!

Η φάση του 28ου λεπτού, δεν σηκώνει καμία κουβέντα. Ο Κουμπαράκης ήταν υποχρεωμένος να αποβάλλει τον Κουτρουμπή για το φάουλ πάνω στον Σφιντέρσκι, ο οποίος ήταν έτοιμος να βρεθεί σε θέση τετ α τετ με τον Γουόλι.

Και όμως. Ακόμα και με την συνδρομή του VAR, το οποίο ο Κουμπαράκης δεν ήταν αρχικά διατεθειμένος να συμβουλευτεί και τελικά το έκανε με... βαριά καρδιά, ο διαιτητής της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν διόρθωσε την απόφασή του.

Φυσικά, ο 31χρονος ρέφερι φρόντισε να αφήσει το... στίγμα του και στο δεύτερο ημίχρονο με την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Εσίτι, ωστόσο το λάθος του στο πρώτο ημίχρονο είναι σαφώς πιο σοβαρό από τη στιγμή που είχε την ευκαιρία να το διορθώσει μέσω του VAR!

Κάπως έτσι, ο γυμναστής από την Σύρο πρόσθεσε άλλη μία... αποτελεσματική διαιτησία στο φετινό παλμαρέ του, έχοντας... εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα με την απόφασή του να μην υποδείξει το πέναλτι υπέρ του Αστέρας Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο 81ο λεπτό, στο... γκρέμισμα του Μπαράλες από τον Ελ Αραμπί!

Βέβαια, ο Κουμπαράκης μπορεί να επικαλεστεί πως από το VAR δεν του έδειξαν το κοντινό ριπλέι αλλά αυτά από το... διάστημα, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τον παρατηρητή Σταύρο Φλώτσιο να τον παραπέμψει για αλλοίωση αποτελέσματος!

Δύο σχεδόν μήνες αργότερα, ο Κουμπαράκης τράβηξε και πάλι πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, όταν (συμπτωματικά μάλλον) σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, έβαλε και αυτός ένα... χεράκι προκειμένου οι Πειραιώτες να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Αυτή τη φορά, στο παιχνίδι Ολυμπιακός - ΟΦΗ στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ο Κυκλαδίτης διαιτητής δεν βρισκόταν στο χορτάρι αλλά στο VAR, ως επικεφαλής. Στο 33ο λεπτό, ο Σεμέδο ανατρέπει εντός περιοχής Φιγκεϊρέδο. Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος λέει "παίζεται". Από την πλευρά του, ο Κουμπαράκης δεν βλέπει την παράβαση μέσω του VAR και δεν συμβουλεύει τον Παπαδόπουλο να ελέγξει τη φάση για πέναλτι, με αποτέλεσμα όλοι - οι Ολυμπιακοί - να μείνουν ευχαριστημένοι...

Διαβάστε ακόμη...