«Να παίξω με τον ΠΑΟΚ στο Champions League»

Από inpaok.com: Ο Αμρ Ουάρντα μιλώντας στην εφημερίδα FORZA τον Απρίλιο είχε σημειώσει πως θέλει και θεωρεί πως αξίζει ακόμα μία ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Να παίξω με τον ΠΑΟΚ στο Champions League»

Πριν μερικές ημέρες ο Δικέφαλος ενεργοποίησε την option στο συμβόλαιο του, που επέκτεινε αυτό για έξι μήνες, δηλαδή μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 και πλέον είναι και στο χέρι του να έχει αυτή την ευκαιρία.

Ο συγκεκριμένος όρος είχε μπει στο συμβόλαιο έπειτα από πρωτοβουλία του Μάριο Μπράνκο πριν ο Ουάρντα αναχωρήσει ως δανεικός από τους «ασπρόμαυρους» με προορισμό την ΑΕΛ. Η σκέψη του Πορτογάλου ήταν πως έτσι ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα είτε να τον κρατήσει στο ρόστερ του αν αυτό κριθεί, είτε να βγάλει κέρδος από τον Αιγύπτιο με μία πώληση .

Όταν ο διεθνής μεσοεπιθετικός επέστρεψε από τον δανεισμό του στους «βυσσινί», ο οποίος διακόπηκε δεν ήταν πολλοί αυτοί που στήριζαν την άποψη του να δοθεί ακόμα μία ευκαιρία στον Αφρικανό ποδοσφαιριστή.

Σιγά-σιγά η σκέψη για να ενεργοποιηθεί η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του άρχιζε να... ωριμάζει στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, αφού ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει χωρίς χρήματα ποδοσφαιριστές που μπορούν να πωληθούν, ενώ η έλευση του Όλαφ Ρέμπε έχει αλλάξει τις ισορροπίες, αφού όλοι βρίσκονται σε καθεστώς κρίσης. Έτσι, ο Ουάρντα έχει τις πιθανότητες του να βρεθεί στη προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» και από εκεί και έπειτα αν καταφέρει να πείσει ίσως να μείνει.

Έτσι, την Τρίτη 30/7 στις 18:00 ο 26χρονος πέρασες το κατώφλι των γραφείων της Τούμπας και οι υπογραφές έπεσαν μέσα σε λίγα λεπτά. Άλλωστε, το θέμα είχε ξεκινήσει να δουλεύεται περίπου μια βδομάδα πριν και οι δύο πλευρές ήταν πανέτοιμες για να πέσουν οι υπογραφές.

Βέβαια, αν έρθει μια ικανοποιητική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού (είχε προταθεί πρόσφατα σε Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία) ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα το σκεφτεί, αλλά το ποια θα είναι η απάντηση του αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να προβλεφθεί.

Ο Αμρ Ουάρντα μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και μάλιστα μίλησε στο INPAOK αναφορικά με αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο μου και μπορώ να μείνω στην ομάδα έως και το καλοκαίρι του 2021. Νιώθω πως είναι η... στιγμή μου! Θέλω να μείνω και να οδηγήσω τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη διοργάνωση».

Διαβάστε ακόμη...