Θέλει να επιστρατεύσει Καπετανίδη ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Οι ενέργειες του Δικεφάλου για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον τραυματισμό του Σωτηρίου, που δε θα είναι διαθέσιμος στον τρίτο ημιτελικό της σειράς με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: paok24.com
Θέλει να επιστρατεύσει Καπετανίδη ο ΠΑΟΚ!

Με μοναδικό, κατά συνθήκη, ακραίο τη φετινή σεζον, τον Νικήτα Εφραιμίδη, έχει μείνει στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό στον προσαγωγό του Σωτήρη Σωτηρίου στο φινάλε του πρώτου σετ του δεύτερου ημιτελικού των πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό, κάτι που ανάγκασε τον Κ. Δεληκωστα να χρησιμοποιήσει στη συνέχεια της αναμέτρησης τον λίμπερο Δ. Κωνσταντινίδη στη συγκεκριμένη θέση.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα προχωρήσουν σε αίτημα για χρήση του "medical joker" μέσω του οποίου θα ζητήσουν να αντικατασταθεί στο ρόστερ ο Σωτηρίου από τον Κώστα Καπετανίδη.

Ο Έλληνας ακραίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ελπίδα Αμπελοκήπων η οποία έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της όπως όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος που τερμάτισαν εκτός τετράδας.

Επομένως, αυτό που μένει να φανεί είναι αν η Λίγκα δώσει στον ΠΑΟΚ το πράσινο φως για να προχωρήσει σε αυτή την προσθήκη στο ρόστερ του, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Κυριακής που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα αίτημα του Δικεφάλου πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά είναι μία κατάσταση που χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό, και θα μπορούσε φυσικά να συμβεί και στην χώρα μας, ειδικότερα από τη στιγμή που το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται κάτω από ειδικές συνθήκες.

Όσον αφορά τον Σωτηρίου, ο έμπειρος ακραίος κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό πήγε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας για να πραγματοποιήσει εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν θλάση στον προσαγωγό, κάτι που κρίνει απαγορευτική τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη...