«Δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας, αυτά συζητήσαμε με Σαββίδη»

Από paok24.com: Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στην εικόνα των ασπρόμαυρων απέναντι στην ΑΕΚ, στη μάχη που καλείται να δώσει ο ΠΑΟΚ για την κατάληψη της δεύτερης θέσης,
Πηγή: paok24.com
«Δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας, αυτά συζητήσαμε με Σαββίδη»

ενώ ρωτήθηκε και για τις συζητήσεις που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, ευχαριστώντας τον ιδιοκτήτη της ομάδας για το γεγονός ότι ήταν ειλικρινής μαζί του.

Αρχικά ο Μαουρίσιο τόνισε στις δηλώσεις του στην κάμερα που έκανε στην κάμερα του PAOK TV:

«Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πολύ. Ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερος και προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν το καταφέραμε με αποτέλεσμα να πάρουμε ρίσκα που μας άφηνε εκτεθειμένους αμυντικά. Δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, ενώ το θέλαμε. Δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας και μόνοι μας πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να κερδίσουμε τη δεύτερη θέση».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος:

«Οι αντίπαλοι κέρδιζαν πολλά στημένα και απέκτησαν αυτοπεποίθηση. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη, είχαμε καλές αντιδράσεις. Δεν καταφέραμε να έχουμε σταθερή απόδοση σε όλο τον αγώνα και αυτό είναι που μας κάνει να απογοητευόμαστε. Στο δεύτερο μέρος δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο μας να βρεθεί στην περιοχή μας και να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ».

Για ποιο λόγο ο ΠΑΟΚ δεν έχει μία σταθερή απόδοση από παιχνίδι σε παιχνίδι:

«Στο παιχνίδι με τον Άρη ξεκινήσαμε και τελειώσαμε καλά, αλλά ήταν διαφορετικό ματς. Η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη, μας μπλόκαρε καλά, μας δυσκόλεψε όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας. Ο προπονητής μας στο ημίχρονο μας βοήθησε να βρούμε αυτό που χρειαζόμασταν, γι' αυτό και είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Αν πετυχαίναμε ένα γκολ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Είμαστε απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας. Χάσαμε μία ευκαιρία, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

Για τη φάση που βρίσκεται ο ίδιος με την ομάδα και τις επαφές που είχε με τον κ. Σαββίδη:

«Είχα μία συζήτηση μαζί του. Μου άρεσε το γεγονός ότι ήταν ευθύς απέναντι μου, μου εξήγησε την κατάσταση του συλλόγου. Έχω υπογράψει για έναν μήνα ακόμη, αλλά ξεκαθάρισα ότι θα δώσω τη ψυχή μου για τον ΠΑΟΚ, να τον βοηθήσω να πάει στα προκριματικά του Champions League. Ευχαριστώ τον κ. Σαββίδη γιατί ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα με άφησε πολύ ικανοποιημένο».

Σχετικά με το αν σκέφτεται να συνεχίσει στην Τούμπα:

«Στη συζήτηση που είχαμε αναφερθήκαμε και σε αυτό. Όποια συζήτηση όμως γι΄αυτό θα γίνει μετά τα πλέι οφ και το σέβομαι απόλυτα. Το μοναδικό που πρέπει να κάνω είναι να μείνω συγκεντρωμένος ώστε ο ΠΑΟΚ να πετύχει το στόχο της δεύτερης θέσης. Νιώθω χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, περνάω καλά».

Για το φάουλ στη φάση του Σφιντέρσκι που ακυρώθηκε:

«Επειδή η μπάλα πήγε στα πλάγια, ήθελα να μπω γρήγορα στην περιοχή, με έσπρωξε ο Σιμόες, προσπάθησα να περάσω από μπροστά του και εκείνος έπεσε με τον διαιτητή να δίνει φάουλ. Δυστυχώς ότι και να θεωρώ εγώ, ο διαιτητής παίρνει την απόφαση και δεν αλλάζει. Και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να δώσει φάουλ σε μία φάση που έγινε εις βάρος του Στοχ».

Διαβάστε ακόμη...