Η απίστευτη εξήγηση Μαουρίσιο σε Σαββίδη: «Ο λόγος σου μου αρκεί πρόεδρε...»

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη είχε ο Ζοσέ Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο να προχωρά σε μια απίστευτη εξήγηση προτού βάλει την υπογραφή του στο προσύμφωνο επέκτασης συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς: «Ο λόγος σου μου αρκεί πρόεδρε, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε...».
Πηγή: sdna.gr
Η απίστευτη εξήγηση Μαουρίσιο σε Σαββίδη: «Ο λόγος σου μου αρκεί πρόεδρε...»


Καταλυτική ως προς την επίτευξη συμφωνίας ήταν η επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Ζοσέ Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει όλα του τα χαρτιά ενώπιον του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο λόγος του μεγαλομετόχου προς το πρόσωπό του ήταν αρκετός γι΄αυτόν, αναγνωρίζοντας τα όσα του έχει προσφέρει ο Δικέφαλος τα τελευταία τρία χρόνια και φυσικά το πόσο του στάθηκε ο οργανισμός στη μεγάλη περιπέτεια με τον τραυματισμό του.

Κάτι που αναγνώρισε και ενώπιον του Ιβάν Σαββίδη καθώς όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Μαουρίσιο με φόντο και το διάστημα των 20 ημερών που θα τεθεί στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα με οποιοδήποτε ρίσκο για εκείνον: «Δεν με ενδιαφέρει καμία εγγύηση ούτε το ποσό που θα πάρω... Ο ΠΑΟΚ μου στάθηκε άψογα τα τελευταία τρία χρόνια και θα υπογράψω όποιο χαρτί θέλετε. Ο λόγος σου μου αρκεί πρόεδρε και δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε».

Η συζήτηση των δύο πλευρών έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να βάζει στη συνέχεια την υπογραφή του στο προσύμφωνο που θα τον δεσμεύει μέχρι τις 20 Ιουλίου. Σε αυτό το μεσοδιάστημα, οι δύο πλευρές θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Πριν την τηλεφωνική επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Μαουρίσιο είχε επαφή και με τον Αμπέλ Φερέιρα, ξεκαθαρίζοντας στον προπονητή του πώς θα δώσει μέχρι τέλους τον καλύτερο εαυτό του και από εκεί και πέρα θα θέσουν με τον ΠΑΟΚ νέες βάσεις για τις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον του.

Διαβάστε ακόμη...