Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό και απώλεια πρωταθλήματος, κι αυτοί πανηγυρίζουν!

Από sfina.gr: Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει με τα μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται στο Pay Roll του Ολυμπιακού και φυσικά ακολουθούν επακριβώς τη γραμμή που δίνουν οι "δεινόσαυροι" του Πειραιά, να λένε ότι ο Ολυμπιακός πήρε πρωτάθλημα, το οποίο ακόμη δεν τελείωσε και φυσικά εκκρεμούν δυο δικαστικές υποθέσεις, η μία στο CAS και η άλλη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία μπορεί να μην συνεδρίασε και πάλι τη Δευτέρα. λόγω... μικρής αίθουσας, αλλά θα συνεδριάσει σύντομα και μέσα στον Ιούλιο θα γίνει όλη η διαδικασία.
Πηγή: sfina.gr
Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό και απώλεια πρωταθλήματος, κι αυτοί πανηγυρίζουν!

Η πρώτη υπόθεση του CAS έχει να κάνει με τη δικαίωση του ΠΑΟΚ και την επιστροφή των 7 βαθμών που του στέρησαν από την εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία έκανε αποδεκτή την... εισήγηση (!) της ΕΕΑ και εάν πάρει ο ΠΑΟΚ τους βαθμούς, τότε πρέπει να κάνει άλλες τρεις νίκες ο Ολυμπιακός για να πάρει τίτλο και μαθηματικά, ενώ η δεύτερη υπόθεση είναι ακόμη πιο σοβαρή και έχει να κάνει με τις εισηγήσεις της κυρίας Σπανού στην επιτροπή δεοντολογίας ότι ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος "έστησαν" για στοιχηματικό όφελος το μεταξύ τους παιχνίδι (!!), για να εισηγηθεί πλέον τον υποβιβασμό των δυο ομάδων και τον ισόβιο αποκλεισμό των προέδρων Μαρινάκη και Σπανού από την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να υποβιβαστεί και φυσικά να χάσει το πρωτάθλημα, εάν η δικαιοσύνη ακολουθήσει την εισήγηση της δικαστού κυρίας Σπανού και οι δημοσιογράφοι που είναι στη λίστα πληρωμών του Πειραιά πανηγυρίζουν ότι πήρε πρωτάθλημα!

Δεν ντρέπονται; Κίνδυνος υποβιβασμού και μάλιστα μεγάλος υπάρχει για τον Ολυμπιακό, εάν λειτουργήσει σωστά και ακριβοδίκαια η δικαιοσύνη!

Διαβάστε ακόμη...