Όταν τον… πάτησε στα play off! (video)

Από inpaok.com: Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League (28/6 – 19:15).
Πηγή: inpaok.com
Όταν τον… πάτησε στα play off! (video)

Οι δύο ομάδες, είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωπες στο μίνι πρωτάθλημα του 2010, όταν και ο Δικέφαλος πήρε την πρώτη θέση που οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» την τρίτη που τους πήγε στο Europa League.

Ήταν 2/5/2010, όταν ο ΠΑΟΚ φιλοξενούσε τον Άρη στην Τούμπα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεζαν τους φιλοξενούμενους, και το γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς το σκορ άνοιξε στο 26′ με εξαιρετικό τέρμα του Βλάνταν Ίβιτς, έπειτα από σέντρα του Βιεϊρίνια. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε μετά από κοντινή προβολή του Σαβίνι, ο οποίος «κλείδωσε» το παιχνίδι.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (88΄ Μαλέζας), Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια (90+ Φωτάκης), Ιβιτς (61΄ Φιλομένο), Σαβίνι

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Φερνάντεζ, Αντού (67΄ Κόκε), Τζόνσον, Νασούτι, Μεριέμ (57΄ Χαβίτο), Κάμπορα (82΄ Λαμπριάκος), Βανγκέλι, Πρίττας

Θυμηθείτε το παιχνίδι:

Διαβάστε ακόμη...