«Ανέβασε ψηλά τον πήχη ο Λουτσέσκου»

Από inpaok.com: Ο βετεράνος επιθετικός, Παντελής Καπετάνος φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αλλά και για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Αμπέλ Φερέιρα.
Πηγή: inpaok.com
«Ανέβασε ψηλά τον πήχη ο Λουτσέσκου»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ και Άρη: «Ένα παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Μετά τους ημιτελικούς υπάρχει μια πικρία αλλά έχει τεράστιο ενδιαφέρον ειδικά για τη Θεσσαλονίκη. Εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ κυνηγά τη δεύτερη θέση αλλά σίγουρα ο Άρης θα κάνει τα πάντα για να μην τον αφήσει να την πάρει. Ο ΠΑΟΚ έχει το κίνητρο και θα μπει για να πάρει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το κίνητρο το έχει ο ΠΑΟΚ και του δίνω το προβάδισμα».

Για Ένινγκ και Φερέιρα: «Ο προπονητής του Άρη έχει κάνει καλή δουλειά, έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό. Ο Φερέιρα κατάφερε να τερματίσει ψηλότερα. Ο πήχης του ΠΑΟΚ ήταν πολύ πάνω από πέρυσι και όποιος και να ερχόταν στον ΠΑΟΚ θα είχε πρόβλημα».

Για το εάν θα ήταν ίδια η πορεία του ΠΑΟΚ φέτος με Λουτσέσκου: «Ακριβώς το ίδιο θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου είχε ανεβάσει ψηλά τον πήχη πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ έφτασε ταβάνι πέρυσι. Φέτος το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να πάρει τη δεύτερη θέση»

Για τις διαφορές Λουτσέσκου – Φερέιρα: «Με Λουτσέσκου η ομάδα ήταν πειθαρχημένη και έδινε το 100%. Τώρα δεν βλέπω τους παίκτες πειθαρχημένους. Στην πειθαρχία είναι η διαφορά. Δεν νομίζω ότι στον ΠΑΟΚ να υπάρχει κορεσμός από τρόπαια. Δεν ήταν αυτή η χρονιά που περίμεναν όλοι. Ο Ολυμπιακός ήταν ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τις άλλες ομάδες και πιστεύω ότι θα ήταν ο πρωταθλητής. Του άξιζε να το πάρει. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να πάρει τη δεύτερη θέση».

Διαβάστε ακόμη...