Τα νέα δεδομένα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Από thessports.gr: Τα αποτελέσματα των ημιτελικών του Κυπέλλου ξεκαθάρισαν το τοπίο αναφορικά με τον τρόπο που θα διαμοιραστούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Πηγή: thessports.gr
Τα νέα δεδομένα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Όπως είναι γνωστό, το Κύπελλο Ελλάδας έδινε το «καλό» εισιτήριο του Europa League (για τον τρίτο προκριματικό) ως έπαθλο, ενώ στην περίπτωση κατάκτησης από ομάδα που έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions Leauge, αυτό θα πήγαινε στον τρίτο των Play Off.

Από την τετράδα του Κυπέλλου μόνο ο Άρης δεν είχε πιθανότητες να προλάβει μια θέση στο Champions League, και έτσι από την στιγμή που αποκλειστικέ το τοπίο ξεκαθάρισε.

Ο ένας φιναλίστ (Ολυμπιακός) έχει ήδη κλείσει θέση για το Champions League της επόμενης περιόδου, ενώ η ΑΕΚ διεκδικεί την δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ, ενώ δύσκολα οι δύο τους θα πέσουν κάτω από την τρίτη θέση.

Έτσι, ο Άρης και οι υπόλοιποι των Play Off (πλην του Παναθηναϊκού που είναι τιμωρημένος) θα ξεκινήσουν την πορεία τους από τον δεύτερο προκριματικό του Europa League (όλα μονά παιχνίδια μέχρι τους ομίλους).

Στην μάχη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο νικητής θα ξεκινήσει το ταξίδι του από τον δεύτερο προκριματικό του Champions League (μονά παιχνίδια μέχρι τα Play Off που θα είναι διπλά), και ο ηττημένος θα βρεθεί στην τρίτη θέση, δύο μονά παιχνίδια μακριά από τους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...