«2 κόκκινες σε ΟΣΦΠ, άκυρο το 2ο γκολ!»

Από Inpaok.com:Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Πηγή: inpaok.com
«2 κόκκινες σε ΟΣΦΠ, άκυρο το 2ο γκολ!»

Μάλιστα, σημείωσε πως έπρεπε να δοθούν κόκκινες σε Μπουχαλάκη και Σεμέδο, ενώ τόνισε πως δεν έπρεπε να μετρήσει το 2ο γκολ των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδα δυο διαιτητές που είχαν μια υπεροψία. Δεν έβγαζε κανένας τους κάρτες. Στον Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει κόκκινη ο Μπουχαλάκης, ο Μαουρίσιο, ο Σεμέδο. Στο 85, ένας παίκτης του ΠΑΟΚ έχει την μπάλα κοντά στο ημικύκλιο της σέντρας. Ο Κάιπερς δίνει σήμα στον Φορτούνη να μπει. Ο τέταρτος είναι αναγκασμένος να ακούσει τον διαιτητή. Όμως όταν ένας διαιτητής της αξίας του Κάιπερς βλέπει ότι ένας παίκτης μπαίνει μέσα και ο Γιαννούλης δεν τον βλέπει, πρέπει να δώσει ελεύθερο. Ο Παπαπέτρου δεν μπορεί να σταματήσει τη φάση. Δεν είναι θέμα αν τον έσπρωξε ο Παπαπέτρου, ο Κάιπερς σήκωσε το χέρι για να μπει, αυτός έπρεπε να πάρει την απόφαση. Έχει παίξει 10 χρόνια ό,τι υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Έπρεπε να δώσει ελεύθερο».

Διαβάστε ακόμη...