Τι φέρνει ο Όλαφ Ρέμπε!

Από thessports.gr:Όπως είναι γνωστό, έστω κι αν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ο Όλαφ Ρέμπε είναι ο νέος αθλητικός τεχνικός διευθυντής για τα επόμενα 2+1 χρόνια...
Πηγή: thessports.gr
Τι φέρνει ο Όλαφ Ρέμπε!

Ο Ρέμπε ήρθε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμος για να πιάσει δουλειά και έχει ήδη δώσει το στίγμα του, αυτό το διάστημα, που ενημερώνεται και έχει κάνει και μία προεργασία.

Έστω κι αν επισήμως θα πιάσει δουλειά από την 1η Ιουλίου, ο Ρέμπε έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές και έχει κάνει σαφές στην αγορά τι παίκτες θα ψάξει για τον ΠΑΟΚ της σεζόν 2020-21.

Με βάση αυτά που έχει ζητήσει από τους ατζέντηδες στην κεντρική Ευρώπη, με τους οποίους έχει ήδη έρθει σε επαφή, ο 42χρονος Γερμανός ψάχνει παίκτες κατά βάση ελεύθερους, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, με ηλικία ως 28 χρονών και ετήσιο συμβόλαιο γύρω στα 600 με 800 χιλιάδες ευρώ.

Από τα δεδομένα που έχει δώσει ο Ρέμπε στην αγορά, φαίνεται ότι υπάρχει μια σαφής διάθεση να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας από τη μια και το μπάτζετ από την άλλη.

Είναι δεδομένο ότι σ΄ αυτή τη φάση γίνεται προσπάθεια να πέσει ο πήχης στα συμβόλαια και δεν είναι στο πρόγραμμα να γίνουν συμβόλαια εκατομμυρίου (σήμερα υπάρχουν 5-6 τέτοια στο ρόστερ), ενώ σε πρώτη φάση, η αναζήτηση γίνεται στη δεξαμενή των ελεύθερων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ρέμπε δεν έχει δοθεί ακόμη συγκεκριμένο μπάτζετ (κατά την προσφιλή τακτική της ΠΑΕ), κάτι που σημαίνει ότι κάποιες περιπτώσεις παικτών θα εξετάζονται ξεχωριστά. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να γίνει και κάποια αγορά (σε πολύ... γήινα επίπεδα), δεν αποκλείεται να γίνει και κάποια υπέρβαση στο όριο των 800 χιλιάδων ευρώ, που φαίνεται να μπαίνει ως οροφή στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών, ωστόσο αυτά θα είναι ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, αν γίνουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ρέμπε έχει ζητήσει από τους ατζέντηδες έχει ζητήσει προτάσεις για παίκτες σχεδόν σε όλες τις θέσεις, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχον παρθεί οριστικές αποφάσεις για το σημερινό ρόστερ, όλοι οι παίκτες θα αξιολογηθούν, κι απλά ο Γερμανός θέλει να είναι έτοιμος με λύσεις για κάθε ενδεχόμενο.

Για την αποφυγή... παρεξηγήσεων, θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Ρέμπε δεν έχει σκοπό να φέρει πολύ γερμανικό στοιχείο στην Τούμπα και οι επιλογές δεν θα γίνουν με βάση την εθνικότητα και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία, που μπορεί να κρύβει κάθε μία.

Επίσης, στις επαφές με τα μανατζερικά γραφεία ανά την Ευρώπη, ο Ρέμπε σημείωσε ότι υπάρχουν και παίκτες προς πώληση στον ΠΑΟΚ, καθώς και παίκτες, που είναι προτιμότερο να μην κουβαλήσει ο ΠΑΟΚ τα συμβόλαιά τους και στην επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...