ΠΑΟΚ: Λήξαν το θέμα Στοχ μετά και τις διευκρινήσεις του ενώπιον της ομάδας

Από ethnos.gr:O Μίροσλαβ Στοχ φρόντισε να χρίσει τον εαυτό του σε αρνητικό «πρωταγωνιστή» την επόμενη μέρα της νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ καθώς μια τοποθέτησή του στο Instagram εναντίον του Αμπέλ Φερέιρα σήκωσε -εύλογα- αρκετή «σκόνη».
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ: Λήξαν το θέμα Στοχ μετά και τις διευκρινήσεις του ενώπιον της ομάδας

Ο Σλοβάκος κατάλαβε πως η κίνησή του έφερε αναστάτωση και δεν ήταν η πρέπουσα και λίγο μετά τη διευκρινιστική τοποθέτηση που έκανε μέσω των social media, θέλησε να απολογηθεί και ενώπιον του αγωνιστικού τμήματος. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Στοχ πήρε το λόγο και μίλησε για όσα συνέβησαν την Κυριακή (21/6).

Ο Σλοβάκος ακραίος μεσοεπιθετικός επανέλαβε όσα έγραψε και στο «απολογητικό» του μήνυμα, σημειώνοντας πως δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει πρόβλημα, και πως το μόνο που επιθυμεί είναι να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Τετάρτη (24/6, 21.30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τη συμμετοχή των Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα να παραμένει αμφίβολη αν και στην προπόνηση της Δευτέρας (22/6) αμφότεροι ανέβασαν ρυθμούς.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...