H… εξομολόγηση του Άκπομ

Aπό sfina.gr: Αρκετά αποκαλυπτικός ήταν ο Τσούμπα Άκπομ στη συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Instagram στους «ακόλουθους» της σελίδας του Soccerbible.
Πηγή: sfina.gr
H… εξομολόγηση του Άκπομ

Αναλυτικά:

Στο σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η οικογένεια του στην ζωή του, αλλά και στην καριέρα του στάθηκε ο Τσούμπα Άκπομ που σε ερώτηση για το ποιους ανθρώπους θαυμάζει, απάντησε: «Η οικογένεια μου είναι συνεχώς δίπλα μου. Έχουν κάνει μεγάλες θυσίες για εμένα και έχουν διαδραματίσει καταλυτικό παράγοντα για να φτάσω έως εδώ και να κάνω αυτό που αγαπάω».

Σε ερώτηση για το αν ήταν δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα, σχολίασε: «Δεν ήταν καθόλου δύσκολο! Ήμουν ενθουσιασμένος και δικαιώθηκα. Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι, το φαγητό εξαιρετικό. Απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή στην Ελλάδα».

Σχετικά με τα ινδάλματα του, αλλά και ποιον παίκτη που έχει αντιμετωπίσει θαυμάζει για την τεχνική του κατάρτιση, αποκάλυψε: «Ο Τιερί Ανρί και ο Χασελμπάινκ ήταν δύο ποδοσφαιριστές που θαύμαζα από μικρός όταν τους παρακολουθούσα. Ο Σάντι Καθόρλα έχει εντυπωσιακό στυλ παιχνιδιού. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, είναι εντυπωσιακός στο κομμάτι της τεχνικής».

Τέλος, ο Άκπομ δεν έκρυψε την αγάπη του για την μουσική, λέγοντας ότι μάλλον αυτός θα ήταν ο χώρος που θα είχε ακολουθήσει εάν δεν ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη...