«Κάποιοι έκαναν επάγγελμα τη λάσπη»

Από paok24.com: Αφού πρώτα γνώρισε την ήττα στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Λίγκα, με ψήφους 8-5, ο Αλέξης Κούγιας δεν... παρέλειψε να επιτεθεί στον ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη!
Πηγή: paok24.com
«Κάποιοι έκαναν επάγγελμα τη λάσπη»


"Δεν θα ήθελα να με ψηφίσει ποτέ η Ξάνθη που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Σήμερα με ψήφισαν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες" τόνισε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά το τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ της Λίγκας, αφού προανήγγειλε... πρόταση μομφής, με την απάντηση του ΠΑΟΚ να έρχεται διά στόματος Κυριάκου Κυριάκου!

"Δεν απαντάμε στο επικοινωνιακό πινγκ πονγκ. Θα πρέπει όλοι να αποφασίσουμε. Ή θα παίζουμε συνέχεια ένα επικοινωνιακό πινγκ πονγκ ή θα πρέεπι να μπει ο καθένας στη θέση που του αρμόζει. Κάποιοι έκαναν επάγγελμα τη λάσπη, κάποιοι άλλοι έχουν κάνει επάγγελμα τις προσωπικές κατηγορίες Δεν θα σηκώνουμε συνέχεια τους τόνους επειδή το θέλει ο κ. Κούγιας. Ο ρόλος μας εδώ είναι θεσμός, ήρθαμε να ψηφίσουμε για την επόμενη ημέρα της Λίγκας και να φύγουμε" τόνισε χαρακτηριστικά το νέο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη λέγοντας πως "τον ψηφίσαμε γιατί μας δίνει περισσότερο την εντύπωση από τον κ. Κούγια πως είναι εδώ για να ενώσει", σημείωσε πως όλη η διαδικασία κύλησε ήρεμα και συμπλήρωσε:

«Ο επερχόμενος πρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ήταν αντίπαλος μας στις προηγούμενες εκλογές, πρέπει να παραδεχθούμε όλοι ότι έθεσε ψηλά τον πήχη στη διοίκηση, σε όλα τα επίπεδα της Super League. Ελπίζουμε αυτό τον πήχη να τον πάρει και να τον ψηλώσει ακόμα περισσότερο ο κύριος Μπουτσικάρης. Φυσικά, δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα συνεννόησης και σύμπνοιας, τουλάχιστον στα αυτονόητα και στην κοινή λογική».

Διαβάστε ακόμη...