Στο επίκεντρο οι ανανεώσεις

Από paok24.com: Δουλεύουν για την επόμενη μέρα στον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
Στο επίκεντρο οι ανανεώσεις
Η σεζόν που ολοκληρώθηκε αφήνει στο γυναικείο χάντμπολ του ΠΑΟΚ μία... γλυκόπικρη γεύση, αφού οι «ασπρόμαυρες» κατάφεραν να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο κερδίζοντας τον τελικό του θεσμού που διεξήχθη στη Βέροια, αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν και να πανηγυρίσουν εντός γηπέδου τον τίτλο του πρωταθλητή, μιας και η αγωνιστική δράση διακόπηκε λόγω του κορονοϊού.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να παραμένει στον πάγκο της ομάδας για μία ακόμη χρονιά, δείγμα της σταθερότητας που θέλει να διατηρήσει το τμήμα με στόχο να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της τελευταίας διετίας.

Αυτή φαίνεται ότι θα είναι και η τακτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ και στο κομμάτι του ρόστερ της νέας σεζόν, δηλαδή η διατήρηση του κορμού σε μεγάλο βαθμό και ιδιαίτερα των «βαριών εγχώριων χαρτιών» της ομάδας (Χατζηπαρασίδου, Γκάτζιου, Ζυγούρα), αλλά και το μέλλον των ξένων αθλητριών (Νίκολιτς, Φερφόλια) μετά την αποχώρηση της Καμπόιμ από τον Δικέφαλο.

Οι τελικές επαφές για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς θα κορυφωθούν μετά τη ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Για μία ακόμη σεζόν πάντως, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έχοντας έντονο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της θα επιχειρήσει την παραμονή της στην κορυφή των εγχώριων θεσμών, ώστε να συνεχίσει την δυναμική πορεία των δύο τελευταίων ετών, από ένα σύνολο που θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία του αθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...