Το σενάριο και η πραγματικότητα για Μπούχα

Απο paok24.com: Ο 22χρονος μέσος της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Μπούχα, αναφέρεται από χθες για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Το σενάριο και η πραγματικότητα για Μπούχα

Το όποιο «θέμα» πήγε να προκύψει, ξεκίνησε από έναν αμφιλεγόμενο διαδικτυακό λογαριασμό, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση.

Ο Μπούχα ανήκει στη Βικτόρια Πλζεν, αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στα πλάγια και τη φετινή σεζόν, έχει 34 συμμετοχές, με 11 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα νούμερα του, σε συνδυασμό με την ηλικία του, κάνουν το «πακέτο» του πολύ ελκυστικό, ενώ το συμβόλαιο του, έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

«Η τουρκική Γαλατασαράι και ο ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα, ενδιαφέρονται για τον μέσο της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Μπούχα» γράφτηκε χθες στο Twitter, από ένα τσέχικο λογαριασμό, ο οποίος έχει... 5 ακολούθους.

Tο tweet άρχισε να αναπαράγεται στην Ελλάδα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική, αφού ο Τσέχος μέσος, σε αυτήν την ηλικία, με αυτά τα νούμερα και ανήκοντας στην Πλζεν που κάθε χρόνο έχει ευρωπαϊκή παρουσία, θα κοστίζει νούμερα, που μάλλον είναι απλησίαστα για τον ΠΑΟΚ, ειδικά αυτόν τον καιρό...

 

Διαβάστε ακόμη...