Σέρβικα δημοσιεύματα για Πρίγιοβιτς

Από thessports.gr: Δημοσιευμάτων... συνέχεια αναφορικά με το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αφού μετά τους Σαουδάραβες που συνεχίζουν να εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ, οι Σέρβοι κάνουν αναφορές για τον Ερυθρό Αστέρα.
Πηγή: thessports.gr
Σέρβικα δημοσιεύματα για Πρίγιοβιτς

Μάλιστα, πηγές από τους πρωταθλητές Σερβίας εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την υπόθεση του πρώην φορ του Δικεφάλου, αν τελικά μείνει αυτός ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, σε σχετική διαρροή σε ιστοσελίδα της χώρας.

Σε αυτήν αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Από στην στιγμή που θα μείνει ελεύθερος ,δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε κάποια ομάδα για την αγορά του και αυτό είναι μια ανακούφιση. Ο Πρίγιοβιτς έχει συνηθίσει σε συμβόλαια αξίας εκατομμυρίων ευρώ και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να παίξει στην Ελλάδα, την Τουρκία ή σε κάποια άλλη χώρα με ισχυρές ομάδα. Το πλεονέκτημα για εμάς είναι ότι αγαπά τη ζωή στο Βελιγράδι, τον Ερυθρό Αστέρα και το ότι γνωρίζετε με τον προπονητή της ομάδας, Στάνκοβιτς. Πιστεύουμε ότι όλα αυτά και την βοήθεια των κοινών φιλών θα μπορέσουμε να τον πείσουμε για να συμφωνήσει σε ένα συμβόλαιο 600.000 ευρώ».

Στη συνέχεια, ο άνθρωπος του Ερυθρού Αστέρα (που δεν κατονομάζεται), προσθέτει:

«Ο Πρίγιοβιτς θέλει να μείνει ελεύθερος το συντομότερο δυνατό, και ελπίζει να πάρει και κάποια χρήματα από τους Άραβες, αν και γνωρίζει ότι θα προσπαθήσουν να καταγγείλουν το συμβόλαιο σε βάρος του. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η πρώτη του επιθυμία, θα ήθελε να προσπαθήσει να μπει στο Champions League με την ομάδα. Θα άλλαζε γνώμη μόνο αν ερχόταν μια πρόταση με περισσότερα χρήματα από μια ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...