Η… κατάρα των (σοβαρών) τραυματισμών

Από inpaok.com : Το πρωί της Παρασκευής (12/6) έγινε γνωστό πως ο Γιόσιπ Μίσιτς θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και πλέον δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για τα εναπομείναντα παιχνίδια.
Πηγή: inpaok.com
Η… κατάρα των (σοβαρών) τραυματισμών

Ο Κροάτης μπαίνει σε μια λίστα, η οποία μετά την περσινή νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-1, όπου ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση τίτλος, πολύ σοβαρών τραυματισμών.

Η αρχή έγινε με τον Μαουρίσιο για την 24η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο στη νίκη με 3-0 στην Τούμπα και συνεχίστηκε στο παιχνίδι της Λάρισας, με τον Βιεϊρίνια.

Αργότερα, ο Φερνάντο Βαρέλα ο οποίος πέρασε και αυτός την πόρτα του χειρουργείου. Ο Λέο Ζαμπά είχε τραυματιστεί τον Νοέμβριο σε ένα φιλικό κόντρα στην Δόξα Δράμας και ακόμα δεν έχει επανέλθει.

Τον Ιανουάριο ο Κρέσπο είχε τραυματιστεί και αυτός και επίσης δεν έχει επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Τώρα τραυματίζεται ο Μίσιτς και αν γυρίσουμε πάλι στην περσινή σεζόν, θα θυμηθείτε και τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ τον Δεκέμβριο του 2018.

Το τι φταίει για όλους αυτούς τους σοβαρούς τραυματισμούς γνωρίζουν μόνο στο ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου, το οποίο καλείται να βρει όσο πιο άμεσα μπορεί λύση.

Διαβάστε ακόμη...