Η... προτροπή σε Εσίτι

Δημοσίευμα από τη Νιγηρία κάνει τον απολογισμό 15 ποδοσφαιριστών μεταξύ των οποίων και ο Άντερσον Εσίτι, σημειώνοντας πως θα πρέπει να αλλάξει ομάδα για να αναζωογονηθεί η καριέρα του.
Πηγή: sdna.gr
Η... προτροπή σε Εσίτι


Η ιστοσελίδα «completesports.com» από τη Νιγηρία σχολιάζει την πορεία 15 ποδοσφαιριστών μεταξύ των οποίων και ο Άντερσον Εσίτι του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα για τον 26χρονο μέσο τονίζει πως θα πρέπει να αλλάξει ομάδα προκειμένου να αναζωογονηθεί η καριέρα του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Άντερσον Εσίτι θεωρήθηκε κάποτε ως υποψήφιος για την Λέστερ, λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεων του στο Βέλγιο με τη φανέλα της Γάνδης.

Ο 24χρονος μέσος ξεκίνησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι στην Πορτογαλία αλλά άρχισε να λάμπει μόνο όταν μετακόμισε στη Γάνδη, ένα βήμα που υποτίθεται πως θα ήταν προς την κατεύθυνση να του εξασφαλίσει συμβόλαιο σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.

Τρία χρόνια μετά όμως, ο Εσίτι παλεύει να πετύχει κάτι στον ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί σε μόλις 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας παίξει συνολικά σε μόλις 1,013 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρόλο που ο πολλά υποσχόμενος μέσος διανύει την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, η απομάκρυνσή του από την Ελλάδα, σε ένα πιο αξιοσέβαστο πρωτάθλημα, θα μπορούσε να τον φέρει ξανά στο προσκήνιο».

Διαβάστε ακόμη...