Σύνθημα αντεπίθεσης από Βαρέλα (video)

Από inpaok.com: Για την κακή εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και τους στόχους που κυνηγάει ο Δικέφαλος μίλησε ο Φερνάντο Βαρέλα, μετά το τέλος του ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».
Πηγή: inpaok.com
Σύνθημα αντεπίθεσης από Βαρέλα (video)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

«Δυστυχώς είναι ένα παιχνίδι που δεν κύλησε όπως το περιμέναμε. Ήταν ένα αρκετά ιδιαίτερο παιχνίδι, πρώτο παιχνίδι των Play Off, χωρίς τους φιλάθλους μας. Ένα παιχνίδι που κύλησε με αργό ρυθμό, ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστούμε σε αυτή τη κατάσταση. Η ομάδα που είναι πιο τυχερή συνήθως είναι η νικήτρια αυτό συνέβη και σήμερα. Δεν πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

Σίγουρα τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν στα επόμενα παιχνίδια. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε, δεν καταφέραμε να μεταφέρουμε την ένταση των προπονήσεων στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για την δεύτερη θέση και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε έναν πολύ μεγάλο στόχο που είναι το Κύπελλο.

Ξέραμε ότι θα υπήρχαν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το μυαλό καθοδηγεί τα πόδια, οπότε αυτός που είναι καλύτερος πνευματικά θα μπορέσει να πάρει τις περισσότερες νίκες. Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, μείναμε μακριά από τον καλό μας εαυτό. Έχουμε μάθει να ζούμε στον ΠΑΟΚ υπό την πίεση των αγώνων και των στόχων. Εμείς ρεαλιστικά θα πρέπει να κυνηγήσουμε την δεύτερη θέση και την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Διαβάστε ακόμη...