Στα 150 εκατ. τα χρήματα που βάζει ο Ιβάν Σαββίδης!

Από paok24.com: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις προέκυψαν από τη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Στα 150 εκατ. τα χρήματα που βάζει ο Ιβάν Σαββίδης!

Στο τέλος, ο κ. Πανοζάχος σημείωσε πως τα χρήματα που βάζει ο Ιβάν Σαββίδης φτάνουν τα 150.719.000 ευρώ, ενώ το ποσοστό του είναι στο 84.93%.

Η Γενική Συνέλευση φτάνει στο τέλος της, με το σκέλος των ερωτήσεων να ολοκληρώνεται.

- Τέλος, για τον κόσμο και τους συνδέσμους ανέφερε: "Οι σύνδεσμοι είναι εδώ. Οργάνωσαν ένα μεγάλο συλλαλητήριο και χωρίς μεγάλη προετοιμασία, μαζεύτηκε 10 χιλιάδες κόσμος".

- Για την επόμενη ημέρα της ομάδας, απάντησε πως: "Δε θα είναι εύκολη η επόμενη ημέρα, για αυτό κάναμε και τις μειώσεις στα συμβόλαια. Δεν ξέρουμε πόσος κόσμος θα μπορεί να μπει στο γήπεδο τη νέα χρονιά. Τα έσοδα είναι μειωμένα. Όλοι θα μειώσουν το μπάτζετ τους κι εμείς το ίδιο. Υπάρχει οικονομική κρίση. Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο αυτό. Παντού γίνονται μειώσεις στα συμβόλαια, αλλά είναι νωρίς ακόμη για προβλέψεις. Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Από τον Γενάρη και μετά έγινε μείωση στη φορολογία των συμβολαίων, αλλά δε λύνονται έτσι όλα τα προβλήματα. Οι ομάδες ποντάρουν στα έσοδα της Ευρώπης κι εμείς χάσαμε 10 εκατ. μόνο από αυτό τα τελευταία χρόνια. Για το γήπεδο προσπαθούμε. Θα απογειωθούμε όταν θα γίνει. Δε το θέλουν αυτό πολλοί. Ο κ.Σαββίδης θέλει και προπονητικό κέντρο".

- Για το θέμα της Νέας Τούμπας ανέφερε: "Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, τότε θα ειπωθεί. Πάντα θα υπάρχουν γραφειοκρατικές δυσκολίες. Πολλοί δε θέλουν να κάνει γήπεδο ο ΠΑΟΚ, για να μη δυναμώσει ακόμη περισσότερο".

- "Την τελευταία τριετία έχουν αλλάξει αρκετά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήρθαν οι ξένοι διαιτητές, υπάρχει το VAR... Μπαίνουμε στο γήπεδο χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας τον διαιτητή. Όταν επήλθε η ισορροπία, πήραμε ένα πρωτάθλημα, τρία Κύπελλα και μας έκλεψαν κι ακόμη ένα πρωτάθλημα. Έχουν γίνει σημαντικά βήματα και ο κ.Σαββίδης έχει συμβάλλει στην εξυγίανση. Όταν βλέπουμε μία ομάδα να επιτίθεται σε φορείς επειδή επήλθε ισορροπία, τότε καταλαβαίνουμε όλοι τι συμβαίνει...", σημείωσε στη συνέχεια ο Μάκης Γκαγκάτσης.

- "Ο ΠΑΟΚ δεν αγόρασε αθλητικό κέντρο Το τι απόφαση έβγαλε μια στημένη ΕΕΑ είναι διαφορετικό από ό,τι ισχύει στην πραγματικότητα. Το CAS θα δικάσει νωρίτερα και εκεί, ελπίζουμε ότι θα δικαιωθούμε. Τα ίδια που είπα στο Open, ισχύουν και τώρα. Τα δικαστήρια εδώ, δε μπήκαν ποτέ στην ουσία της υπόθεσης. Ο λόγος που δε μπήκαν είναι ότι διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Δεν αλλάξω λέξη από όσα είπα τότε. Κάναμε, εκ νέου, καταγγελία για χειραγώγηση" συνεχίζει ο Γκαγκάτσης.

- "Δεν ξέρω για τη Μάντσεστερ Σίτι. Είπα για το FFP ότι δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θα υπάρξει ελάφρυνση, αλλά επίσημα, δε γνωρίζουμε ακόμα κάτι. Δεν ξέρουμε καν πότε θα γίνουν οι ευρωπαϊκή αγώνες. Μετά τη μη είσοδο μας στους ομίλους, επιβαρύνθηκε η κατάσταση" απαντάει ο Μάκης Γκαγκάτσης.

- Ερώτηση μετόχου: "Που πάει ο ΠΑΟΚ χρηματοοικονομικά μετά την πανδημία μετά χωρίς βασικά έσοδα; Θα ήθελα απολογιστικά κάτι για το PAOK TV. Που πάμε; Πότε θα είναο ο ΠΑΟΚ, αυτοχρηματοδοτούμενος; Πότε θα προχωρήσει η διαβούλευση για τη νέα Τούμπα; Υπάρχει κάποιο εμπόδιο τελικά; Σε περασμένη Γ.Σ., είχατε πει για fake news του Ολυμπιακού. Η Μάντσεστερ Σίτι, καταδικάστηκε από το FFP..."

- "Όχι δεν ειναι έτσι. Ο γιατρός μας είναι και σε ιατρικό κέντρο. Οι παίκτες μας κάνουν τα απαραίτητα και στο εξωτερικό. Δεν έχουμε κάποιο παράπονο" η απάντηση του Μάκη Γκαγκάτση.

- Τοποθέτηση μετόχου: "Η ομάδα πρέπει να συνεργάζεται με κάποια ιατρικά κέντρα και να μην έχει ένα γιατρό ομάδας"

- "Ο Εσίτι έχει μεταπωλητική αξία, όπως επίσης και οι Γιαννούλης, Λημνιός και Αουγκούστο. Στις μεταγραφές πάντα υπάρχει ρίσκο. Γίνονται πωλήσεις και αγορές. Ο Εσίτι, ήρθε και έπαιξε αμέσως, μακάρι να ανεβάσει την αξία του και να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ. Τον περασμένο Ιανουάριο, μεταγραφές δεν έγιναν, κυρίως λόγω του FFP. Πέρσι το καλοκαίρι, οι μεταγραφές έγιναν για να μπούμε στους ομίλους, δεν τα καταφέραμε κι έτσι, επιβαρύνθηκε το FFP" συνεχίζει ο Γκαγκάτσης.

- "Η χρονιά θα κριθεί στο τέλος. Στην Ευρώπη αποτύχαμε φέτος. Τους άλλους στόχους θα τους δούμε στο τέλος της σεζόν. Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση για το FFP. Μάλλον θα υπάρξει διαφοροποίηση, αλλά περιμένουμε" απαντάει ο Γκαγκάτσης.

- Ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει τη δυνατότητα ερωτήσεων στους παρόντες μετόχους. "Δε μπορώ να σας συγχαρώ όπως πέρσι με το νταμπλ. Με το Financial Fair Play τι γίνεται; Πέρσι μας είχε εξηγήσει ο Πανοζάχος. Πώς δόθηκαν 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Εσίτι και τώρα, ίσως ψάχνουμε την πώληση; Τι γίνεται με τα πρακτικά της Γ.Σ.;" ρωτάει ένας από αυτούς

- Ο Μάκης Γκαγκάτσης ενημερώνει ότι το συμβούλιο της ΠΑΕ αποφάσισε ομόφωνα να προστεθεί στο Δ.Σ. ο Κυριάκος Κυριάκος. Συμφωνούν όλοι με το νέο Δ.Σ. πλέον, να είναι οκταμελές.

- Ερώτηση μετόχου για την προηγούμενη Α.Μ.Κ. και την κατάθεση 23,4 εκατομμυρίων ευρώ

- Ο Μάκης Γκαγκάτσης ρωτάει τους μετόχους που δίνουν το "παρών" αν συμφωνούν και παίρνει θετική απάντηση

- Μετά τη σημερινή Α.Μ.Κ., που είναι να εγκριθεί το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο θα φτάσει 116.182.412,4 ευρώ.

- "Υπάρχει αναγκαιότητα για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ζητάμε να εγκριθεί αύξηση μέχρι το ποσό των 9.900.000 ευρώ" λέει ο κ. Μαυρομάτης.

- Στις 11:47 ξεκινάει η συζήτηση για τα θέμα της ημερήσιας διάταξης

- Περίπου δέκα μέτοχοι δίνουν το "παρών" στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου της Τούμπας

- Το 89,78% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη Γ.Σ.

- Πρόεδρος της Γ.Σ., ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος ο Αχιλλέας Μαυρομάτης

- Με περίπου 45 λεπτά καθυστέρηση, ξεκινούν οι διαδικασίες της γενικής συνέλευσης

- Λόγω τηλεδιάσκεψης με τη Σούπερ Λιγκ είναι πιθανή μια μικρή καθυστέρηση στην έναρξη της διαδικασίας...

Η ΠΑΕ ανέφερε στην πρόσφατη ανακοίνωση της...

«Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 05.06.2020 στις 11:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»«ΠΑΟΚ» – ΠΑΕ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 05.06.2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ. Μ.Α.Ε. 99130/06/Β/86/77 και ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 4548/2018 και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 05 Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και καταθέσεις προοριζόμενες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του ν. 4548/2018 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 του ν. 4548/2018.

Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

Εκλογή συμπληρωματικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου

Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4548/2018 και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους (ή τους προσωρινούς τους τίτλους) πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.Θεσσαλονίκη,

14.05.2020

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ».

Διαβάστε ακόμη...