Σενάριο επιστημονικής φαντασίας για διπλή μεταγραφή (pic)!

Από thessports.gr: Οι Τούρκοι το πρωί της Τετάρτης (3/6) έγραψαν ως... είδηση, ότι «ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ντουρμάζ» και η Ελλάδα είναι εκ νέου ο προορισμός για τον Σουηδό (με τουρκική καταγωγή) 31χρονο πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.
Πηγή: thessports.gr
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας για διπλή μεταγραφή (pic)!

Το ότι ο Ντουρμάζ φέτος αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια εκ των οποίων τα 10 ως αλλαγή και μόνο ένα 90λεπτο με τη Γαλατάσαραϊ, προφανώς γιατί η καριέρα του έχει αρχίσει να φθίνει, το αφήνουμε στην άκρη, άλλωστε το επόμενο διάστημα αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Στην Αργεντινή, κάποιοι αποφάσισαν να στείλουν «πακέτο» στον ΠΑΟΚ, δύο βασικούς ποδοσφαιριστές της Ροζάριο Σεντράλ, τον ακραίο επιθετικό Ντιέγκο Ζαμπάλα και τον σέντερ φορ Λούκας Γκάμπα.

Το συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο, που θέλει τους Πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν ασχοληθεί με τους δύο ποδοσφαιριστές, αναπτύχθηκε μέσω του twitter, εκεί όπου σήμερα γράφτηκε πως «η Ροζάριο δεν υπολογίζει τον Γκάμπα και ο Ζαμπάλα διαφώνησε με τη συγκεκριμένη απόφαση. Έτσι οι Αργεντινοί είναι έτοιμοι να τους πουλήσουν και τους δύο για 8,7 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ».

Ο Ζαμπάλα είναι εξτρέμ, 28 χρονών και με τη φανέλα της Ροζάριο έχει 115 συμμετοχές, 13 γκολ και 16 ασίστ και αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Από την άλλη, ο Γκάμπα είναι 32χρονος σέντερ φορ και στην Ατλέτικο Ουνιόν, όπου πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του μέτρησε 19 γκολ και 17 ασίστ σε 98 ματς.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...