«Θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Πρίγιοβιτς»

Από thessports.gr:Για την κατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με ομάδα της Σερβίας, αλλά και για το μέλλον του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ μίλησε ο Σέρβος γυμναστής, Πέταρ Μιλικάνοβιτς.
Πηγή: thessports.gr
«Θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Πρίγιοβιτς»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση του Πρίγιοβιτς: «Συνεργαζόμαστε εδώ και τρεις μήνες. Βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Προπονείται και με την Τσουκαρίσκι. Εάν αυτή τη στιγμή αρχίσουν οι αγώνες ο Πρίγιοβιτς θα είναι στο 100%».

Το είδος προπόνησης που έκανε: «Ξεκινήσαμε με τα βασικά. Προσπάθησε να αναπτύξει τη φυσική του κατάσταση και τώρα κάνει μια πιο ειδική προπόνηση σχετικά με τη θέση του. Πιστεύω ότι είναι στο τελευταίο στάδιο για να αποφασίσει το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του».

Το μέλλον του: «Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση άμεσα. Θα παίξει στην Αλ Ιτιχάντ ή θα πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Θέλει να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη αλλά υπάρχει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Τα υπόλοιπα είναι θέμα του ατζέντη του».
Τον Παούνοβιτς που ακούγεται για τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά εάν τον πάρει θα έχει κάνει πολύ καλή επιλογή. Έκανε πολύ καλά πρώτα βήματα, είναι τελειομανής με μεγάλες προδιαγραφές».

Διαβάστε ακόμη...