PAOKTV: Η επιστροφή

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη δράση έχει ξεκινήσει.
Πηγή: paok24.com
PAOKTV: Η επιστροφή


Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερο, με το ποδόσφαιρο να επιστρέφει στη ζωή μας και τα πλέι οφ να ξεκινούν.

Μαζί, επιστρέφει και το PAOKTV, που θα καλύψει το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, με τους "ασπρόμαυρους" να ετοιμάζουν μία ακόμη μεγάλη παραγωγή, που θα καλύψει τις ανάγκες του κόσμου που δε θα μπορέσει να δώσει το παρών στο γήπεδο δεδομένων των συνθηκών.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30, με το PAOKTV να βάζει από νωρίς τον κόσμο στο κλίμα του αγώνα, μέσα από το καθιερωμένο pre game, ενώ και μετά το παιχνίδι οι πρωταγωνιστές θα μιλήσουν στο post game.

Θυμηθείτε ό,τι ισχύει για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής:

"Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας στην πρεμιέρα της post season του ελληνικού πρωταθλήματος σε μία αναμέτρηση που θα την απολαύσετε μέσω του επίσημου καναλιού του Δικεφάλου.

Το μεγάλο ντέρμπι θα είναι διαθέσιμο για όσους διαθέτουν ετήσια συνδρομή, απλή ή επαγγελματική, ενώ όποιος επιθυμεί να δει μεμονωμένα την αναμέτρηση μπορεί να την αγοράσει με 7,99 ευρώ μέσω της επιλογής Pay Per View.

H αναμέτρηση θα καλυφθεί σε HD, με εκπομπές Pre Game και Post Game, κλίμα από την Τούμπα, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το παρασκήνιο του αγώνα.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το PAOK TV μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε στο [email protected] είτε στο 2310954099 το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 18:00 και τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 17:00".

Διαβάστε ακόμη...