Οι επόμενες κινήσεις για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινάει για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τη δημιουργία νέου διοικητικού σχήματος, με φόντο την επόμενη μέρα.
Πηγή: sdna.gr
Οι επόμενες κινήσεις για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το προηγούμενο διάστημα, που οι περισσότεροι ήταν είτε σε lockdown, είτε σε διαδικασία επιστροφής στην καθημερινότητά τους, κάποιοι μέσα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, «έτρεχαν» διάφορες επαφές για τη δημιουργία νέας διοίκησης στην ΚΑΕ.

Τα δεδομένα που ισχύουν ως τώρα, τα διαβάσατε χθες μέσα από το SDNA. Από εδώ και πέρα, τα επόμενα βήματα, έχουν να κάνουν με κάποιες συναντήσεις που είναι να γίνουν στις αρχές αυτής της εβδομάδας και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, το νέο διοικητικό σχήμα, αναμένεται να δημιουργηθεί και τυπικά, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το νέο, (όπως όλα δείχνουν) πενταμελές διοικητικό συμβούλιο, θα έχει πολλή δουλειά με το «καλημέρα», με πρώτη και σημαντικότερη αποστολή, την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να έχει το φάκελο αδειοδότησης του, πλήρη, μέχρι τις 30/6, που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση του, στην (υπό σύσταση) ειδική επιτροπή του ΕΣΑΚΕ.

Τα χρήματα από τη συμφωνία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο, ειδικά στην αρχή, καθώς επίσης και το αποτέλεσμα των επαφών που έχουν γίνει με επιχειρηματίες της «ασπρόμαυρης» οικογένειας, που έχουν εκφραστεί θετικά για στήριξη στη νέα προσπάθεια.

«Η οικογένεια Σαββίδη παρατηρεί διακριτικά τις εξελίξεις, χωρίς να εμπλέκεται σε κάτι, ωστόσο ο δίαυλος επικοινωνίας που υπάρχει τους τελευταίους μήνες, παραμένει ανοικτός» έγραψε χθες το SDNA και αυτό ακριβώς ισχύει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Όλοι αυτοί που έχουν ενεργοποιηθεί αυτό το διάστημα για τη επόμενη μέρα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αυτό που θέλουν, ειδικά σε πρώτη φάση, είναι να «τρέξουν» όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την ομάδα και στη συνέχεια, αν χρειαστεί, να πλησιάσουν τον Γιώργο Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμη...