Έτοιμοι για… «restart» στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Η αποφυγή των χειρότερων φέτος, μπορεί να ήρθε από σπόντα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα, άνθρωποι του συλλόγου, «τρέχουν» για την επόμενη μέρα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.Διάφορες κινήσεις και επαφές έχουν γίνει κατά το διάστημα του lockdown, με συγκεκριμένο κομμάτι των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, το οποίο από αυτήν τη σεζόν, έχει ενεργοποιηθεί ιδιαίτερα για να βοηθήσει προς την εξεύρεση λύσεων για την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.
Πηγή: sdna.gr
Έτοιμοι για… «restart» στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ενήμεροι για τις κινήσεις, είναι και οι μέτοχοι, ενώ πληροφορίες του SDNA, αναφέρουν ότι υπάρχει σχεδόν συμφωνία, για το νέο πενταμελές σχήμα της διοίκησης και μένει να ξεκαθαρίσει ένα ακόμα πρόσωπο, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για τη νέο διοικητικό σχήμα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου που έχουν «τρέξει» όλο αυτό το διάστημα τις διάφορες επαφές, έχουν ως βάση (σε πρώτη φάση), τη συμφωνία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, με το ποσό τη συγκεκριμένης συμφωνίας, σύμφωνα με πληροφορίες να φτάνει τις 300.000 ευρώ.

Κομμάτι αυτού του ποσού, από τη στιγμή που πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τον ορισμό νέας διοίκησης, είναι πιθανό να πάει στην κάλυψη των 140.000 ευρώ, προς το ταμείο ασφάλειας του ΕΣΑΚΕ. Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, υπάρχει η αισιοδοξία, ότι δε θα δημιουργηθεί θέμα, με το φάκελο αδειοδότησης της ΚΑΕ, ο οποίος με τα νέα δεδομένα, θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι τις 30/6, στη συγκεκριμένη επιτροπή του ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια Σαββίδη παρατηρεί διακριτικά τις εξελίξεις, χωρίς να εμπλέκεται σε κάτι, ωστόσο ο δίαυλος επικοινωνίας που υπάρχει τους τελευταίους μήνες, παραμένει ανοικτός.

Σκέψεις για το αγωνιστικό, δεν έχουν τεθεί ακόμα επί τάπητος, ωστόσο από τη στιγμή που θα «τρέξουν» τα διαδικαστικά της νέας διοίκησης, αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι. Η συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών που έγινε χθες, πήγε καλά, αναμένεται μία νέα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και εφόσον δεν υπάρξουν καθυστερήσεις, όλα δείχνουν ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα έχει δημιουργηθεί το νέο διοικητικό σχήμα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...