Ο "πονοκέφαλος" της άμυνας

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των πλέι οφ και την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καλείται να βρει απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.
Πηγή: paok24.com
Ο "πονοκέφαλος" της άμυνας

Η επιστροφή στη δράση είναι γεγονός και στον "Δικέφαλο" ετοιμάζονται για το πρώτο σημαντικό παιχνίδι του μίνι πρωταθλήματος, που θα έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Δημήτρη Γιαννούλη, όσο και στον Ίνγκι Ίνγκασον, που είναι τιμωρημένοι, όπως θα ήταν και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον Βραζιλιάνο να έχει τεθεί έτσι κι αλλιώς νοκ άουτ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Την ίδια στιγμή, προφανώς για την πρεμιέρα δεν υπολογίζεται ο Άνχελ Κρέσπο, ενώ το ευχάριστο σε σχέση με τα δεδομένα του Μαρτίου, προ διακοπής, είναι ότι ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν σε όλο αυτό το διάστημα που προηγήθηκε και πλέον είναι κανονικά διαθέσιμοι, όπως και ο Λέο Μάτος.

Με φόντο τη σέντρα, το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ, αλλά και όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και τους κινδύνους τραυματισμού των ποδοσφαιριστών μετά από τόσο μεγάλη ξαφνική αποχή, με τους ασπρόμαυρους να δουλεύουν προκειμένου να περιοριστεί όσο γίνεται κι αυτός ο κίνδυνος.

Διαβάστε ακόμη...