Η πολιτική του ΠΑΟΚ για τις μειώσεις συμβολαίων

Από paok24.com: Τα έξτρα πριμ απέναντι στις μειώσεις για ένα λεπτό θέμα της ομάδας του ΠΑΟΚ, αλλά και όλων των άλλων
Πηγή: paok24.com
Η πολιτική του ΠΑΟΚ για τις μειώσεις συμβολαίων


Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη, προσπαθεί και πριμοδοτεί όσο καλύτερα μπορεί τους παίκτες, δίνοντάς τους έξτρα κίνητρο για να πετύχουν τους μεγάλους στόχους της ομάδας. Κανείς στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει παράπονο για τη συνέπεια πληρωμών, αλλά και για τα έξτρα πριμ που αποτελούν συνήθεια.

Αυτή η πολιτική θα παίξει ρόλο και τώρα, όπου μεταξύ άλλων συζητούνται και οι μειώσεις συμβολαίων λόγω κορονοϊού.

Όπως είναι γνωστό η Λίγκα απέτυχε να ορίσει κοινή πολιτική στις μειώσεις συμβολαίων και έτσι η κάθε ΠΑΕ κάνει την δική της προσπάθεια-διαπραγμάτευση με τους ποδοσφαιριστές.

Στον ΠΑΟΚ οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από την πλευρά της ΠΑΕ με τους αρχηγούς της ομάδας που εκπροσωπούν και όλους τους άλλους.

Η ΠΑΕ πρότεινε αρχικά ένα ποσοστό μείωσης επί του ετήσιου συμβολαίου (δόσεις τριών μηνών που συζητιέται για να γίνουν δύο) το οποίο όμως θα σβήσει στην περίπτωση κατάκτησης άμεσων-καλοκαιρινών στόχων.

Πώς θα γίνει αυτό;

Αν η ομάδα κερδίσει (ως πρώτη ή ως δεύτερη στα πλέι οφ) την παρουσία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ, θα σβήσει ταυτόχρονα το ένα ποσοστό (33%) της μείωσης.

Αν η ομάδα μέσα στο καλοκαίρι αποκλειστεί από τα προκριματικά του τσάμπιονς ληγκ, αλλά καταφέρει να μπει σε ομίλους Europa League, τότε σβήνεται ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης (2/3).

Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τελικά την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς ληγκ, τότε σβήνει το 100% και δεν θα προκύψει καμία μείωση, πέρα από ότι άλλο έξτρα κερδίσουν σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν και σίγουρα πρέπει να βγάλουν ένα αποτέλεσμα πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Όπως γίνεται αντιληπτό για όλες τις ομάδες αυτό το θέμα είναι λεπτό και χρειάζονται ιδιαίτεροι αλλά και προσεκτικοί χειρισμοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν βρεθεί χρυσή τομή μεταξύ ομάδας και παικτών, το όλο θέμα πηγαίνει στη FIFA!

Διαβάστε ακόμη...