Ο ΠΑΟΚ στο Πήλιο

Από paok24.com: Οι ετοιμασίες για την προετοιμασία του Αυγούστου.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ στο Πήλιο

Τον Αύγουστο η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους

Πόσα και πόσα δεν άλλαξαν αναγκαστικά για την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν. Δεν γίνονταν αλλιώς όμως. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βλέπει μπροστά και να ετοιμάζεται, γι' αυτό και παρά την αβεβαιότητα γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις ώστε τίποτα να μην μείνει στον αέρα.

Ενώ λοιπόν πριν δύο μήνες ίσχυε ότι η ομάδα έκλεισε την προετοιμασία της για Ιούλιο στην Ολλανδία, αυτό αναγκαστικά άλλαξε και τώρα το πλάνο αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ λίγο μετά την λήξη της φετινής σεζόν θα φύγει για λίγες ημέρες στο Πήλιο (φωτό).

Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν, κάτι που προβλέπεται να γίνει μέσα στον Αύγουστο.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος θα τελειώσει (καλώς εχόντων των πραγμάτων) στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και μετά από ένα διάλειμμα ξεκούρασης 10-15 ημερών θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

Γι' αυτό λοιπόν ο ΠΑΟΚ τον Αύγουστο (και εφόσον δεν προκύψουν άλλες εκπλήξεις και απρόοπτα) θα βρεθεί στο Πήλιο και θα ξεκινήσει ενόψει του 2020-2021.

Διαβάστε ακόμη...