“Στον ΠΑΟΚ κέρδισα τα πάντα – Δική μου επιθυμία να φύγω”

Από sfina.gr: Για τους λόγους που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και για το πως έζησε την περίοδο της καραντίνας στην Καισάρεια μίλησε ο Πέδρο Ενρίκε σε ιστοσελίδα του Καζακστάν.
Πηγή: sfina.gr
“Στον ΠΑΟΚ κέρδισα τα πάντα – Δική μου επιθυμία να φύγω”

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι αγαπητός στην χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, λόγω του περάσματος από την Αστάνα την σεζόν 2018-19, που την βοήθησε να κατακτήσει τον τίτλο πριν επιστρέψει στον Δικέφαλο.

"Υπήρχαν πολύ ξένοι παίκτες στο ρόστερ της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να με πουλήσει, αλλά εγώ ο ίδιος ζήτησα από την διοίκηση του συλλόγου να με πουλήσει στην Τουρκία γιατί μου αρέσει το τουρκικό πρωτάθλημα και αποτελεί πρόκληση για μένα. Στον ΠΑΟΚ πέτυχα τα πάντα, κέρδισα τα πάντα και έγινα ένας από τους θρύλους της ομάδας. Ήθελα να αλλάξω κάτι για να νιώσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου", είπε αρχικά ο Πέδρο Ενρίκε.

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα : "Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο ζεστή πόλη από η Καισάρεια. Η Θεσσαλονίκη έχει θάλασσα, παραλία και ζέστη. Πολιτιστικά η διαφορά είναι μικρή. Μόνο οι θρησκείες είναι διαφορετικές. Μου αρέσει ως χώρα η Τουρκία".

Για το αν είναι ο ηγέτης της Καϊσερίσπορ λόγω των 8 γκολ που έχει πετύχει φέτος : "Είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αν η ομάδα παίζει καλά, τότε όλα είναι καλά. Ελπίζω ότι στους τελευταίους 7-8 αγώνες θα σκοράρω περισσότερα γκολ για την ομάδα μου".

Για το αν πιστεύει ότι η Καϊσερίσπορ θα παραμείνει στην κατηγορία : "Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Υπήρξαν προβλήματα πέρσι με τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, αλλά τώρα έχουμε έναν νέο επικεφαλής στην θέση του προέδρου, που είναι γυναίκα. Πλήρωσε όλα τα χρέη, τώρα έχουμε νέο προπονητή και καινούργιους παίκτες. Παίζουμε ολοένα και καλύτερα".

Για το συμβόλαιο του : "Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να μην υποβιβαστεί. Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι απαραίτητο να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε στα τελευταία παιχνίδια. Να παίξω και να βοηθήσω την Καϊσερίσπορ".

Διαβάστε ακόμη...